VRISNULA I SIŠLA SA BINE! HAOS NA NASTUPU SARE JO: Koje su šanse da joj se desi OVO!? (VIDEO)
Sara Jo, Foto: Printscreen/youtube/rts

užas

VRISNULA I SIŠLA SA BINE! HAOS NA NASTUPU SARE JO: Koje su šanse da joj se desi OVO!? (VIDEO)

Sve je bilo u najboljem redu do jednog trenutka. Zbog čega se nakon predivnog nastupa, Sara Jo tek tako povukla sa bine, držeći se za ruku?

Objavljeno:

Ovih dana mnogobrone muzičke zvezde vreme provode nastupajući i družeći se sa kolegama u Herceg Novom na čuvenom festivalu "Skale 2022".

Sara Jo ostavila je publiku bez daha svojom pojavom u beloj haljini. Dok je još uvek bila na bini i izvodila svoju numeru „Zar ne“ uživajući zajedno sa publikom, činilo se da je sve u redu, ali nije sve uvek kako nam se čini na prvi pogled.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/sarajoofficial

U jednom trenutku se sklonila sa bine zbunjeno, držeći se za ruku. Nije shvatila šta joj se dogodilo sa rukom i polako je počela da se povlači sa scene držeći se za istu, što se moglo videti po izrazu njeng lica.

Voditelji programa su preuzeli scenu dok se Sara sklonila u bekstejdž za to vreme.

Ona je na svom storiju na Instagramu okačila pored nekoliko snimaka svog nastupa i druženja sa koleginicama i taj momenat dok ju je neko snimao kako završava svoj nastup, nevoljno. Na jednoj slici je pokazala ubod, napisavši „ ljudi, koje su šanse da vas ubode pčela na bini?“

Isprva nije delovalo tako smešno i naivno, međutim ona je na kraju snimak „začinila“ emotikonima i sve okrenula na smeh.

Ispostavilo se da Sara ipak nije alergična na ubod ose i da je sve proteklo u najboljem redu. Ona je pratioce pitala "da li znaju donosi li sreću osa" pošto joj se prvi ubod desio pred kraj nastupa.

Poručila je svima da jedva čeka reakcije na svoju pesmu, jer je shvatila da se publika uželela balada, a iako je njen zbunjeni izraz na kratko bacio senku na njen nastup, ne možemo poreći da je bila božanstvena u svom izdanju u kojem se pojavila.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.