SVI U NEVERICI ZBOG ĆERKE JOVANA MEMEDOVIĆA: Šta se desilo s njom?! OVO JE NEREALNO! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS Prikazuje

zaintrigirala

SVI U NEVERICI ZBOG ĆERKE JOVANA MEMEDOVIĆA: Šta se desilo s njom?! OVO JE NEREALNO! (FOTO)

Mnogima je zapala za oko tetovaža ćerke Jovana Memedovića smeštena na unutrašnjem delu leve ruke.

Objavljeno:

Da ćerka Jovana Memedovića obožava prirodu i putovanja, mogli smo da zaključimo na osnovu retkih izjava voditelja za medije, ali i na osnovu njenih objava na "Instagramu". Maša Memedović vrlo otvoreno sa pratiocima deli svoje aktivnosti, tako su nedavno svi oni koji je simpatišu mogli da vide kako provodi vrele letnje dane.

1 / 6 Foto: Instagram

U par fotografija i snimaka moglo se videti da ćerka Jovana Memedovića sa svojim izabranikom, scenaristom Bogosavom Apostolovićem uživa na Drini u selu Perućac, dok uporedo nastoji da pomogne u ratarskim poslovima tamošnjih meštana. Naime, Maša i njen emotivni partner deo odmora potrošili su berući maline, što je mnogima bilo vrlo simpatično. Obišli su i Bajinu Baštu, bili kumovi na jednoj svadbi, sve u svemu zanimljivo i vrlo aktivno letovanje.

Uprkos svemu navedenom, mogima je zapala za oko tetovaža ćerke Jovana Memedovića smeštena na unutrašnjem delu leve ruke, iznad lakta. Ne vidi se lepo koji je to simbol Maša odabrala da krasi njeno telo, ali ne sumnjamo da se odlučila za nešto što najbolje definiše nju i njen karakter ili pak obeležava neku mantru ili situaciju iz prošlosti. Ne zna se ni kako je ponosni otac odreagovao na ovaj korak svoje, u šali možemo da kažemo "buntovne" mezimice, s obzirom na to da važi za skromnog i konzervativnog muškarca.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.