SKANDALOZNO! Evo zbog čega Britni nije zvala ROĐENOG BRATA na SVADBU!
Foto: Instagram

INTRIGANTNO

SKANDALOZNO! Evo zbog čega Britni nije zvala ROĐENOG BRATA na SVADBU!

Britni Spris se nakon venčanja okomila na svoju porodicu smatrajući kako je uvek bila odbačena.

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs udala se sa Sema Ašgarija 09. juna ove godine, a pored roditelja i sestre nije pozvala ni brata Brajna Spirsa.

Naime, iako se pisalo na Brajan uprkos pozivu nije mogao da dođe na venčanje zbog toga što su njegova devojka Amber Konklin morali prisustvovati završetku školske godine njihove ćerke koja je završila osnovnu školu, Britni je na društvenim mrežama otkrila da on nije bio pozvan iz nekoliko razloga.

- Nikad nisi bio pozvan na moje venčanje oa zašto si uopšte odgovoarao? Misliš li iskreno da želim brata tamo koji mi je branio džek i koku četiri godine? Ti i mama doslovno ste sakrivali kafu i alkohol kad bih došla kući. Povredio si me i znaš to - napisala je pevačica na svom Instagram profilu u utorak, ali je ubrzo obrisala objavu.

Ubrzo joj je stigao odgovor on Brajanove devojke, Amber.

- Brajan se osećao užasno što je morao birati, ali morao je biti uz svoju ćerku i poslao je svoju ljubav Britni. Tako smo tužni što smo propustili tako važan trenutak, ali smo tako srećni zbog njihova braka! - napisala je Amber na svom Instagramu, ali i ta objava je izbrisana.

Kako navodi izvor za Pafe Six obe ceremonije su bile otpilike u isto vreme, te Brajen nije mogao biti na dva mesta odjednom i nije želeo razočarati svoju ćerku tako što će otići na venčanje odmah nakon njene ceremonije na kojoj je održala poseban govor.

1 / 7 Foto: Profimedia

Britni Spris se nakon venčanja okomila na svoju porodicu smatrajući kako je uvek bila odbačena.

Spomenula je i kako joj Brajan nije dopuštao da pije alkohol tokom četverogodišnjeg boravka u Las Vegasu od 2013. do 2017., iako je imala više 21 godinu. Tada je još uvek bila pod pravnim starateljstvom svog oca, koje je prekinuto u novemberu 2021.

- Ja bih se mogla prisiliti da popijem džek večeras, pogledaću u Mesec i reći j*** se. Znam da si ti krv i da krv teče duboko, ali nijedna porodica ne bi učinila ono što ste vi meni učinili - poručila je Britni svojoj porodici na Instagramu.

Podsetimo, Britni Spirs i Sem Asgari venčali su se u Los Anđelesu, a njihovu ceremoniju umalo je upropastio njen bivši suprug Džejson Aleksander. On je upao na privatni posed u vreme kada su se poslednje pripreme pred venčanje privodile kraju, a sve je zabeležio putem uživo prenosa na Instagramu. Nakon privođenja, on je dobio zabranu prilaska pevačici.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.