KADA JE SA BRENOM PEVAO "JUGOSLOVENKU" SVE SU ŽENE POLUDELE ZA NJIM: Danas je ovaj ZAVODNIK NEPREPOZNATLJIV!
Foto: Print Screen Youtube/Lepa Brena

HIT fotka

KADA JE SA BRENOM PEVAO "JUGOSLOVENKU" SVE SU ŽENE POLUDELE ZA NJIM: Danas je ovaj ZAVODNIK NEPREPOZNATLJIV!

Godine su učinile svoje, a on se dobro drži

Objavljeno: 09:42h

Zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, je još davnih godina napravila totalni bum na muzičkoj sceni, kada je žarila i palila u vrućim pantalonicama, a jedan od najvećih njenih hitova bila je "Jugoslovenka".

Video spot za "Jugoslovenku" snimljen je 1989. godine, a Brena je tada bila simbol Jugoslavije. Punila je sportske dvorane, ulaznica nikad nije bilo dovoljno za njene koncerte...a jedan od njenih najvećih hitova koji su obeležili Breninu karijeru upravo je "Jugoslovenka", koju je snimila sa najvećim šmekerom tada, Vladom Kalemberom.

Njih dvoje mnogim generacijama su obeležili detinjstvo, a čuvena "Jugoslovenka" i danas, 31 godinu kasnije, rado je slušana i gledana.

Vlado Kalember bio je jedna od najvećih od zvezda tadašnje jugoslovenske muzičke scene za kojim su sve žene uzdisale.

Vlado Kalember
foto: Print Screen Youtube/Lepa Brena

Ovaj Zagrepčanin je pored svoje harizme i poželjnog izgleda oduševljavao javnost i svojim raskošnim glasom, a danas je skoro neprepoznatljiv.

Svi su pevali hitove Srebrnih krila, benda koji je vrtoglavo doživeo svoj uspon i uspeh na muzičkoj sceni, a Vlado je, kao frontmen ovog benda osvajao simpatije širom Jugoslavije. Kako su ranije navodili mediji, ubrzo su na Vladinu adresu počela da stižu pisma u velikom broju, a posteri sa njegovim likom dizali su tiraže magazina za tinejdžere, a ploče su se štampale u vrtoglavim tiražima.

Zavodnik i kavaljer

Kalember nije imao običaj da govori o svojim partnerkama, ali je u javnosti uvek dizao prašinu, budući da su mu žene teško odolevale. Ipak, on je više puta poručio samo jedno:

1 / 3 Foto: printscreen

– Nije svaka žena sa kojom sam popio kavu bila moja partnerka.

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Međutim, kako to uglavnom biva, i njihova veza na daljinu je bila osuđena na propast.

Izgovorio sudbonosno “da” i iznenadio javnost

Iako su ga već proglasili večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner sa kojom ima sina Darijana. Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na svoj odnos.

Ovako miljenik ženskog pola izgleda danas:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/ vladokalember

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.