SNEŽANA ĐURIŠIĆ URNISALA I ANU NIKOLIĆ I MILICU PAVLOVIĆ: Zakucala rečima koje će vas ŠOKIRATI pa NASMEJATI do suza
Snežana Đurišić, Foto: Printscreen

veliki šok

SNEŽANA ĐURIŠIĆ URNISALA I ANU NIKOLIĆ I MILICU PAVLOVIĆ: Zakucala rečima koje će vas ŠOKIRATI pa NASMEJATI do suza

Naime, Snežana Đurišić se dotakla ove situacije i otkrila da se njoj u karijeri nije desila neprijatnost da joj neko preotme pesmu

Objavljeno:

Skandal Milice Pavlović i Ane Nikolić ne jenjava danima nakon što se pojavio demo snimak Miličinog hita "Provereno" u izvođenju njene starije koleginice, a estrada polako zauzima strane ili ostaje suzdržana.

Naime, Snežana Đurišić se dotakla ove situacije i otkrila da se njoj u karijeri nije desila neprijatnost da joj neko preotme pesmu, kao što je slučaj između Ane i Milice, i da za to ima i objašnjenje.

- Nije mi se to desilo jer su moje pesme dosta teške. Možda je to razlog. Ali, i ako se to desi, nije kome je rečeno, nego kome je suđeno. Ne treba biti ljut oko tih stvari.

1 / 6 Foto: Printscreen RTV Pink/Magazin In

Recimo, volela bih da sam otpevala pesmu Radmile Misić "Lažeš me, ljubavi moja", koju sam kasnije i presnimila. Ima divnih, prelepih pesama koje volim i pevam, ali nisam razočarana što ih nisam ja snimila - priča pevačica.

Podsetimo, Ana je na jednom nastupu na beogradskom splavu otpevala Milicinu pesmu „Provereno“, ali u izmenjenoj verziji što je izazvalo opšte rasulo i izmamilo Miličinu reakciju u emisiji Amidži šou.

1 / 6 Foto: Youtube

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.