90-IH JE BILA ZVEZDA, ŽESTOKI MOMCI SU JE SPOPADALI: Folkerka je završila u ZATVORU, pojava joj je sada NEVEROVATNA
Foto: Facebook/Printscreen/Legende devedesetih

EVO KAKO DANAS IZGLEDA

90-IH JE BILA ZVEZDA, ŽESTOKI MOMCI SU JE SPOPADALI: Folkerka je završila u ZATVORU, pojava joj je sada NEVEROVATNA

Inače, Giška je ubijen 1991. godine pod nerazjašnjenim okolnostima tokom bitke za Gospić.

Objavljeno: 21:13h

Lela Andrić je u prvoj polovini devedesetih, imala ogroman hit “Čarobnjakov sin” koji je tada bio i te kako popularan. Atraktivna, plavokosa, pored takve pesme, osvajala je i izgledom, pa je sve obećavalo da će biti velika folk zvezda. Međutim, ona nije imala to u planu već se u jednom trenutku potpuno povukla sa scene.

Svojevremeno je internetom kružila njena fotografija na kojoj se ljubi sa Đorđem Božovićem Giškom, jednim od najpoznatijih kriminalaca tog vremena, a spekulisalo se i o brojnim aferama. Ona se na tu temu nikad nije oglasila, te nije ni potvrdila ali ni demantovala brojne glasine. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je ostalo nepoznato.

Inače, Giška je ubijen 1991. godine pod nerazjašnjenim okolnostima tokom bitke za Gospić.

Podsetimo, Lela je bila kumovskim odnosima sa Branislavom Lainović Dugim, koji je ubijen na Konjarniku, i Sredojem Šljukićem Šljkukom, kojeg su likvidirali na Novom Beogradu.

Osim pevanja Lela je bila i vlasnica butika u kojem je radila njena mlađa koleginica Olja Karleuša kojoj je kako su obe isticale pomogla u početku muzičke karijere.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Ona je 2005. godine osuđena na 11 meseci zatvora i tri godine uslovne kazne, zato što je na prevaru uzela novac od Švajcarskog državljanina Kurta Alenspaha, koji ju je svojevremeno tužio.

Kako je "Blic" tada pisao, Alenspah je Andrićevoj na pozajmicu, u više navrata, dao pomenuti novac radi, kako mu je ona rekla, izgradnje hotela na Tari. Prema optužnici, ona je Alenspahu obećala mesto direktora hotela, kao i to da će od zarade vratiti pozajmicu. Alenspah je, međutim, tvrdio da je ostao 'kratak' za skoro milion franaka.

Sud je Alenspaha uputio na parnicu jer je tokom suđenja utvrđeno da je Lela Andrić od njega u dva navrata pozajmila samo 140.000 franaka, a ne koliko je on tvrdio. Što se ostatka od 835.000 franaka tiče, grafološkim veštačenjem je utvrđeno da potpis na priznanici o pozajmici nije potpis Andrićeve, niti njene majke Milojke.

Lela se kasnije povukla sa estrade, iako se i dalje povremeno pojavljuje na beogradskim događajima i privatnim proslavama javnih ličnosti.

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.