HTELA DA MU NAPAKOSTI?! Anđelina SKOVALA TAJNI PLAN, u sve je uključen RUSKI OLIGRAH
Foto: Printscreen/Youtube/EXTRATV

šta kažete?

HTELA DA MU NAPAKOSTI?! Anđelina SKOVALA TAJNI PLAN, u sve je uključen RUSKI OLIGRAH

Bred je u maju prošle godine uspeo da dobije zajedničko starateljstvo nad decom, a ona sada uzvraća udarac

Objavljeno: 08:44h

Holivudska glumica Anđelina Džoli prodala deo vinarije, koja u vlasništvu nje i njenog bivšeg muža Bred Pita, ruskom oligarhu, kako bi bivšem nanela štetu, piše Daily Mail.

Plan je bio i preuzimanje potpune kontrole nad Bredovim višemilionskim poslom. Anđelina je inače deo vinarije "Chateau Miraval" prodala Rusu Juriju Šefleru, vlasniku kompanije koja proizvodi čuveno piće.

Saradnja sa ovom kompanijom, imajući u vidu rusko-ukrajinski sukob, a u dokumentima koja je Daily Mail objavio navodi se i da se proizvodi ove ruske firme bojkotuju širom sveta.

Bredov advokat naglasio je da je Anđelina smišljeno sprovela plan u tajnosti kršeći ugovorna prava njegovog klijenta, čime je ostvarila prihod od posla kojim se nije ni bavila.

- Džoli je znala da će Šefler i njegove filijale pokušati da kontrolišu posao koji je Pit napravio i da potkopaju njegove investicije u vinariji i to joj je i bila namera - rekao je glumčev advokat.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/EXTRATV

Nekadašnji par u septembru prošle godine dogovorio se da proda svoje imanje u Francuskoj, vredno 164 miliona dolara, a Pit je tada podneo tužbu protiv Džolijeve koja je pokušala da proda svoj deo vile jer je prekršila "njegovo pravo preče kupovine i ostvarivanja profita".

Podsetimo, nakon duge borbe i iznošenja brojnih pikanterija u javnost, Bred je u maju prošle godine uspeo da dobije zajedničko starateljstvo nad decom.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.