OPTUŽENA JE ZBOG SUMNJE DA JE HTELA DA MU NAUDI!
Foto: Printscreen/Youtube/EXTRATV

pljušte optužbe

OPTUŽENA JE ZBOG SUMNJE DA JE HTELA DA MU NAUDI!

Svetski poznati glumac i jedan od najvećih zavodnika Bred Pit optužio je bišu suprugu Anđelinu Džoli sa kojom ima šestoro dece da je pokušala da ga ošteti

Objavljeno:

Rat bivših supružnika Anđeline Džoli i Breda Pita ne prestaje, a sada su isplivali i novi detalji.

Svetski poznati glumac i jedan od najvećih zavodnika Bred Pit optužio je bišu suprugu Anđelinu Džoli sa kojom ima šestoro dece da je pokušala da ga ošteti tako što je ruskom oligarhu tajno prodala svoj udeo u njihovom vinogradu u Francuskoj na imanju Miraval.

Kako prenose strani mediji Anđelina je ovim potezom pokušala da preuzme potpunu kontrolu nad višemilionskim biznisom koji je Bredova strast! Oni su se nakon razlaza dogovorili da ni jedno od njih neće prodavati svoj deo imanja u kom su se venčali 2014. godine bez saglasnosti druge strane, ali Anđelina nije ispoštovala dogovor.

Navodi se i da je Anđelina svoju polovinu uspešne vinareije prodala kompaniji koju vodi Јurij Šefler, vlasnik kompanije koja proizvodi vodeću votku u Rusiji. Zbog rata u Ukrajini Jurij je pokušao da se odmetne od Putinovog režima, a zbog njegove kompanije bili su organizovani bojkoti širom sveta.

Pit i Džoli
foto: Printscreen/Youtube/Today

Kako se navodi u dokumentima koji su dostavljeni stranim medijima Anđelinina namera je bila da našteti Bredu Pitu prodajom dela vinarije, a vreme odluke poklopilo se s trenutkom kada je sudija doneo probnu odluku o starateljstvu po kojoj bi supružnici imali ravnopravno pravo na brigu o deci.

"Džoli je sprovela prodaju u tajnosti, namerno držeći Pita u neznanju i svesno kršeći Pitova ugovorna prava", istako je njegov advokat koji je naglasio da Anđelina nije Brdu ni ponudila da otkupi njen deo i dodao:

1 / 5 Foto: AP/ Evan Agostini

"Na taj način, Džoli je pokušala da prigrabi profit koji nije zaradila i povrat na investiciju koju nije napravila. Takođe putem navodne prodaje, Džoli je pokušala da nanese štetu Pitu. Džoli je znala i nameravala je da će Šefler i njegove filijale pokušati da kontrolišu posao koji je Pit izgradio i na taj način bi se potkopalo i Bredovo dalje ulaganje u imanje Miraval".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.