KAKAV PAR! POZNATI SPORTISTA JE BIVŠI DEČKO BRANKE KATIĆ: Svi ga ODLIČNO POZNAJETE, a niste znali za VEZU!
Foto: Nikola Anđić

šok

KAKAV PAR! POZNATI SPORTISTA JE BIVŠI DEČKO BRANKE KATIĆ: Svi ga ODLIČNO POZNAJETE, a niste znali za VEZU!

Danas su u dobrim odnosima!

Objavljeno: 07:19h

Bivši dečko Branke Katić velika je ljubav glumice iz mladalačkih dana.

Malo pre nego što je upoznala Džulijana Farina glumica Branka Katić bila je ludo zaljubljena u zlatnog vaterpolistu Igora Milanovića, sa kojim je, navodno, planirala i budućnost. Iako se par viđao u najvećoj meri tajno, tačnije daleko od očiju javnosti, za njihovu vezu i te kako se znalo, a oni koji su svedočili toj ljubavi umeli su da kažu da je dramskoj umetnici tada upala kašika u med.

Nažalost, romansa glumice i sportiste nije potrajala, svako je krenuo na svoju stranu, a budući da su se rastali u miru i dan-danas jedno o drugome vrlo lepo govore i s nostalgijom se prisećaju perioda kada su se voleli.

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas - rekao je Igor svojevremeno.

Branka Katić
foto: Nikola Anđić

Bivši dečko Branke Katić sinonim je za domaći vaterpolo, u prilog čemu govore brojne medalje koje je tokom karijere osvojio. Njegovo ime zlatnim slovima je upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u "Kuću slavnih".

U bazenu mu, po mišljenju mnogih, nije bilo ravnog, a tih burnih devedesetih godina odličnu reputaciju imao je i kod pripadnica lepšeg pola. Važio je za gradsku facu, nekoga ko voli da izlazi, čašćava, druži se, a sve to, kao i činjenica da potiče sa Novog Beograda, isto kao i Branka, pomoglo mu je da se sa glumicom zbliži i osvoji je.

1 / 5 Foto: Starsport©

Planirao je bivši dečko Branke Katić da u mirnu luku uplovi sa glumicom, međutim, splet okolnosti doveo je do njihovog razlaza, kada je on upoznao sadašnju izabranicu a ona producenta i reditelja Džulijana Farina sa kojim ima naslednike Džoija i Luisa.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.