BOLESNI SVET MODE! Drogirao ju je da SMRŠA, a onda bi nad njom činio BLUDNE RADNJE, ŠOK TVRDNJE!
Foto: Profimedia

potresno

BOLESNI SVET MODE! Drogirao ju je da SMRŠA, a onda bi nad njom činio BLUDNE RADNJE, ŠOK TVRDNJE!

Od usvajanja zakona pre dve godine, podignuto je više od 9.000 tužbi, a sada je i Satonova među njima.

Objavljeno:

Kare Otis Saton, bivša supruga poznatog glumca Mikija Rurka, jedna je od dve žene koje su formalno podnele krivičnu prijavu za silovanje protiv Žeralda Marija, čoveka koji je 25 godina vodio evropski ogranak agencije “Elite Models”

Marijevo ime je dobro poznato u svetu mode jer bio čovek koji je odlučivao o karijerama nekih od najpoznatijih modela današnjice, a sa jednom od njih Lindom Evanđelistom, bio je i u braku.

Satonova, i sama uspešna manekenka danas ima 52 godine a traume je doživela sa 17. Kako je ispričala, trpela je zlostavljanje šest meseci i tokom tog perioda je morala da ima prinudni seks sa Marijem. Kada je skupila snage da mu se suprostavi, izbacio ju je iz svog pariškog stana, a Saton je prebačena u agenciju za modele u Milanu.

Od usvajanja zakona pre dve godine, podignuto je više od 9.000 tužbi, a sada je i Satonova među njima.

Bivša glumica i model tvrdi je da je postala žrtva Marija ubrzo nakon potpisivanja ugovora sa francuskom agencijom za modele. Godinu dana pre nego što je stigla u Pariz, Saton je bila šesnaestogodišnjakinja koja je živela sama u kalifornijskom zalivu, kada ju je “otkrio agent za modele koji ima veze sa Elitom u Njujorku”, rekla je za Gardijan.

Odletela je u Njujork ubrzo nakon što je saznala da je osnivač “Elite Model Management-a” Džon Kasablankas “bio zainteresovan za nju”. Kada Saton nije uspela da zakaže nijedno plaćeno snimanje, Kasablankas je rekao da “njen izgled nije dovoljan” i poslao ju je u Marijevu kancelariju u Parizu.

1 / 2 Foto: Profimedia

Kako prenosi Gardijan, po dolasku Saton u glavni grad Francuske Mari joj je rekao da će uspeti u agenciji za modele, ali je morala da bude poslušna da bi to učinila.

Saton tvrdi da ju je udario po zadnjici i rekao: “Za moj novac, ne želim tvoje mišljenje, Kare. Želim tvoju poslušnost.”

Saton je na konferenciji za novinare u petak rekla: “Došla sam iz razorene porodice i okrenula sam se manekenstvu jer sam bila odbegli tinejdžer koji je napustio školu. Gledajući unazad, jasno mi je da je moje poreklo deo onoga što me čini ranjivom na zlostavljanje i trgovinu ljudima.”

U tužbi je navedeno da su seksualni napadi počeli jednu noć nakon snimanja. Mari je navodno već počeo da snabdeva 17-godišnju Satonovu kokainom u svom stanu u Parizu koji je delio sa tadašnjom devojkom Lindom Evanđelistom.

1 / 3 Foto: Profimedia

Tužba je glasila: “Svaki put kada je Evanđelista napustila stan, tuženi Mari je očekivao da će mu tužilac dozvoliti da je siluje, što je on više puta činio u periodu od nekoliko meseci.”

Saton je na konferenciji za novinare takođe rekla: “Šok i disocijacija napada ostali su u meni mnogo, mnogo godina. Morala sam da postanem tvrda i istinski distancirana da preživim ono što mi se dogodilo u Parizu, od početnih i kasnijih napada, a zatim da me posmatraju kao objekat u industriji.”

Tužba je takođe tvrdila da su i drugi zaposleni u “Elite” bili svesni Marijevog ponašanja.

Bivša manekenka je očigledno svesna da ona nije bila jedina žena koja je optužila Marija za seksualni napad dok je on vodio evropske operacije agencije za modeling. Kada su francuske vlasti istraživale njene ranije tvrdnje, još 11 žena je pozvano na sastanak sa francuskim istražiteljima u Parizu, preneo je Gardijan.

Tokom svoje karijere, Kare je nosila prezime Otis, bila je poznata i kao supruga Mikija Rurka, a kasnije se udala za Metjua Satona, ekološkog naučnika, sa kojim ima dvoje dece.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.