DOŽIVELA JE POTPUNI PREOBRAŽAJ, NIJE VIŠE NI NALIK OSOBI SA SLIKE: Danas jedna od NAJZGODNIJIH na estradi! (FOTO)
Foto: Twitter/printscreen

promena!

DOŽIVELA JE POTPUNI PREOBRAŽAJ, NIJE VIŠE NI NALIK OSOBI SA SLIKE: Danas jedna od NAJZGODNIJIH na estradi! (FOTO)

Na muzičkoj sceni je više od tri decenije!

Objavljeno:

U Sarajevu je upoznala svog sadašnjeg supruga Petra Đorđevica fudbalera FK Železničar. Sa nepunih 20 godina postala je majka rodivši ćerku Ivanu.

Njeno profesionalno bavljenje muzikom kreće 1987. godine kada za sarajevski “Diskoton” objavljuje svoj prvi album u saradnji sa Spasom Berakom koji je bio producent čitavog albuma. Snimila je 8 pesama. Nakon tog albuma, pevačica se seli u Švajcarsku sa svojim suprugom i svojom ćerkom gde provodi šest godina.

U pitanju je Sanja Đorđević, koja je fotografiju podelila na svom Twitter profilu. Kratko je zaključila da ova fotka “davno beše”, a Sanja danas skoro ni ne liči na devojku sa fotografije.

Sanja je od 1987. prisutna na muzičkoj sceni, a već više od tri decenije je u skladnom braku sa nekadašnjim profesionalnim fudbalerom Petrom Đorđevićem. Iz ove ljubavi rodila se ćerka Ivana, koja je diplomirala pravnik, a magistrirala je sportsko pravo, te je sada na doktorskim studijama u Švajcarskoj.

Ne voli mnogo da se ekspornira u javnosti. Zbog poslovnih angažmana njenog supruga koji je, nakon što je završio karijeru na terenu postao sportski direktor, te je morao u nekoliko navrata da menja države, većinu vremena Sanja i Perica proveli su razdvojeni.

Sanja Đorđević se na vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za isuviše bogatog muškarca.

Pevačica je, inače, poslednjih dana dospela je u žižu javnosti ne zbog toga što ima novu pesmu ili zato što je napravila neki skandal, već zato što joj je ćerka, koju je dobila u braku sa nekadašnjim poznatim fudbalerom Petrom Đorđevićem, postala doktor pravnih nauka.

1 / 7 Foto: instagramscreen

Bonus video:

01:01

OTIŠLA U MANASTIR! Sanji Đorđević dojadila KORONA, pa ODLUČILA - želi duhovno da se UZDIGNE! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.