ŠAKIRA I PIKE OBMANULI JAVNOST? Fudbaler i pevačica postigli dogovor pre skandala o PREVARI, isplivali ŠOK detalji!
Šakira i Pike, Foto: Profimedia

au

ŠAKIRA I PIKE OBMANULI JAVNOST? Fudbaler i pevačica postigli dogovor pre skandala o PREVARI, isplivali ŠOK detalji!

O paru su tokom protekle nedelje, čak i pre zajedničke izjave, kolale brojne glasine u kojima se tvrdilo da je Pike varao pevačicu

Objavljeno:

Žerar Pike i Šakira objavili su u subotu zajedničkom izjavom da se rastaju nakon dvanaestogodišnje veze, a španski mediji sada tvrde da je par bio u otvorenoj vezi.

Šakira
foto: Profimedia

Tvrdilo se, međutim, da je odluka o objavljivanju zajedničke izjave bila zapravo Šakirina i da je ovaj potez iznenadio fudbalera Barselone.

Tako barem tvrdi novinar Hose Antonio Aviles, koji se pojavio u emisiji "Viva la Vida" nakon što je navodno razgovarao s ljudima bliskim Pikeu, prenosi Marca.

Neko vrlo, vrlo blizak Pikeu uverio me je da nije bilo neverstva s njegove strane.

Veoma se iznenadio zbog raskida i izjave koju je Šakira poslala - naveo je novinar. Isti novinar tvrdio je i da su fudbaler i pevačica poslednjih nekoliko godina imali otvorenu vezu.

- Njihov dogovor je bio 'ti radiš šta želiš, a ja ću raditi šta ja želim', ali da se javnosti predstave kao par - dodao je Aviles, ponovo tvrdeći da je razgovarao s izvorima bliskim Pikeu.

1 / 5 Foto: instagram/shakira

O paru su tokom protekle nedelje, čak i pre zajedničke izjave, kolale brojne glasine u kojima se tvrdilo da je Pike varao pevačicu.

To je, međutim, protivno novim informacijama koje je dao Hose Antonio Aviles. Pojavili su se i izveštaji u kojima se tvrdi da Pike već nekoliko meseci živi daleko od porodice, u svom stanu.

Podsetimo, oni su se nakon skandaloznih navoda u medijima oglasili i potvrdili u zajedničkom saopštenju da se rastaju.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju - rekli su u pomenutoj izjavi. Pevačica i fudbaler imaju dvoje dece iz 12-godišnje veze, sinove Milana i Sašu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.