NAKON ŠTO JE ŠAKIRA ZAVRŠILA U BOLNICI SAZNALA SE ŠOK ISTINA: "Pike me je proganjao, interesovala ga je moja G*ZA"
Šakira, Foto: Profimedia

HAOS

NAKON ŠTO JE ŠAKIRA ZAVRŠILA U BOLNICI SAZNALA SE ŠOK ISTINA: "Pike me je proganjao, interesovala ga je moja G*ZA"

Međutim, danima unazad piše se da je Pike prevario Šakiru sa jednom 20-godišnjom hostesom i da ga je supruga uhvatila na delu. Potvrde za to nema, ali na Pikeovu reputaciju u međuvremenu udarila je i Suzi Kortez, Mis Bumbum i velika navijačica

Objavljeno: 19:57h

Đerar Pike i pevačica Šakira u subotu su i zvanično potvrdili da se razvode posle 12 godina braka, mada razloge za to nisu otkrili.

Međutim, danima unazad piše se da je Pike prevario Šakiru sa jednom 20-godišnjom hostesom i da ga je supruga uhvatila na delu. Potvrde za to nema, ali na Pikeovu reputaciju u međuvremenu udarila je i Suzi Kortez, Mis Bumbum i velika navijačica Barse.

Suzi je “El Diario NY” priznala kako joj je Pike skoro svakodnevno slao poruke i da mnoge od njih nisu bile primerene.

– On je bio taj koji mi je poslao direktniju poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali jesu Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila – rekla je Suzi i dodala:

1 / 4 Foto: Profimedia

– Bila sam prijateljica sa bivšim predsednikom Barse Sandrom Roselom. kada je Pike saznao, tražio je moj broj telefona i poslao mi je poruku. Kada sam se vratila u Brazil, poslao mi je i poruku na Instagramu. Interesovalo ga je kada ću se vratiti u Evropu, uvek me je pitao za guzu i koliko je velika i da je ljubomoran na Mesija što dobija toliko pažnje od mene. Nikada ovo nisam rekla iz poštovanja prema Šakiri, ali sada ću reći sve što mi se desilo.

Inače, Šakirala je danas završila u bolnici.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.