TIKI-TAKA I VAKA VAKA OTPLESALI: Pike i Šakira se RAZIŠLI! Pevačica mu nije oprostila aferu sa STUDENTKINJOM (20)!
Gotova ljubav: Šakira i Đerar Pike, Foto: instagram/shakira

za dobrobit Saše i Milana

TIKI-TAKA I VAKA VAKA OTPLESALI: Pike i Šakira se RAZIŠLI! Pevačica mu nije oprostila aferu sa STUDENTKINJOM (20)!

Nikada nisu bili u braku jer je pevačica tako želela da bi joj as Barselone bio "zabranjeno voće" i održala se strast u njihovj vezi

Objavljeno:

Španski fudbaler Đerar Pike i kolumbijska pop zvezda Šakira potvrdili su danas da se rastaju.

- Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju - navodi se u zajedničkom saopštenju Pikea i Šakire.

Imaju dvoje dece, Sašu i Milana.

Poslednjih dana glasine o prekidu ove veze preplavile su medije, podstaknute izveštajima da je Pike napustio porodični dom u Barseloni i da živi sam.

Prema pisanju "El Periodica", Pike je Šakiru prevario s 20-godišnjom plavušom koja studira i radi kao hostesa u Barseloni. Pevačica ih je navodno uhvatila u krevetu, nakon čega se Pike odselio iz njihovog zajedničkog stana.

Pike i Šakira su se upoznali još 2010. godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kada je Pike osvojio Mundijal sa Španijom, a Šakira svojim nastupom i pesmom "Vaka, Vaka" uveličala ceremoniju otvaranja.

Nikada nisu bili u braku jer je pevačica tako želela da bi joj as Barselone bio "zabranjeno voće" i održala se strast u njihovj vezi. Taktika je očigledno prestala da deluje...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.