"SLAO MI JE INTIMNE PORUKE, PITAO KOLIKO MI JE VELIKA..." - Pike je zbog nje zavideo Mesiju, hostesa NIJE JEDINA?!
Suzi Kortes (Mis BumBum), Foto: Printscreen/Instagram/@suzycortezof

mis bum-bum

"SLAO MI JE INTIMNE PORUKE, PITAO KOLIKO MI JE VELIKA..." - Pike je zbog nje zavideo Mesiju, hostesa NIJE JEDINA?!

Kortes je otkrila da je defanzivac njen broj dobio od bivšeg predsednika Barselone!

Objavljeno:

Slavni par, kolumbijska pevačica Šakira i fudbaler Barselone Đerar Pike, juče su potvrdili da se rastaju nakon što su zajedno proveli 12 godina i dobili dva sina, Sašu i Milana.

Kao glavni razlog raskida pominje se fudbalerova nevera, a španski mediji su preneli da ga je Šakira uhvatila „na delu“ sa dosta mlađom hostesom. Kako je preneto, u pitanju je 20-godišnja plavuša studentkinja.

Sada se, u jeku skandala, oglasila i jedna navijačica Barselone, Suzi Kortes, tvrdeći da je Pike i njoj slao nepristojne ponude, ali je ona do sada ćutala iz poštovanja prema Šakiri...

1 / 7 Foto: instagram/zene_fudbalera

- On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila - rekla je Suzi za El Diario NY.

Kortes je otkrila da je defanzivac njen broj dobio od bivšeg predsednika Barselone, Sandra Roselja! Očigledno je znao kako da održava srećnim svoje zaposlene...

- Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvek me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene - zaključila je Suzi.

Inače, Suzi Kortes se i proslavila svojom zadnjicom zbog koje je dobila nadimak Mis BumBum. Nije teško pretpostaviti na osnovu njenih fotografija na društvenim mrežama.

Ni Šakira, ni Pike, još uvek nisu komentarisali ove navode pa nije jasno da li je u pitanju samopromovisanje zgodne navijačice ili "gde ima dima...".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.