VIL SMIT SE IZVINIO CELOM SVETU! Zalepio šamarčinu Krisu Roku, a onda usledio PREOKRET (VIDEO)
Vil Smit udara Krisa Roka, Foto: Printscreen/Tviter

POKAJAO SE

VIL SMIT SE IZVINIO CELOM SVETU! Zalepio šamarčinu Krisu Roku, a onda usledio PREOKRET (VIDEO)

Smit je u objavi na Instagramu napisao da je njegovo ponašanje na ceremoniji dodele Oskara bilo „neprihvatljivo i neoprostivo“

Objavljeno:

Vil Smit se izvinio Krisu Roku zbog šamara koji mu je udario na dodeli Oskara. Glumac je izvinjenje objavio na svom nalogu na Instagramu, pošto je iz Akademije za film saopšteno da bi mogli pokrenuti postupak protiv Smita zbog incidenta koji je zasenio dodelu ove prestižne nagrade.

Smit je u objavi na Instagramu napisao da je njegovo ponašanje na ceremoniji dodele Oskara bilo „neprihvatljivo i neoprostivo“.

„Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodeli Oskara je bilo neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju bila je prevelika za mene i reagovao sam emotivno“, piše Smit.

"Kris, želim da ti se javno izvinim. Nije bilo u redu i pogrešio sam. Neprijatno mi je i moji postupci ne govore o meni kao čoveku kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote. Takođe, želim da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim učesnicima i svima koji su gledali prenos širom sveta.

Želim da se izvinim i porodici Vilijams i ekipi filma Kralj Ričard. Duboko žalim što je moje ponašanje bacilo ljagu na ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas. Radiću na sebi.

Iskreno, Vil“, stoji u objavi na Instagram profilu Vila Smita.

Objavu je za 20 minuta pozdravilo 800.000 pratilaca Instagram profila holivudske zvezde.

„O, vau, Vil Smit me upravo prebio“, rekao je Rok posle primljenog šamara. Kasnije su se pojavili snimci na kojima kolege smiruju uznemirenog Smita, koji je 20 minuta posle toga primio Oskara za najbolju mušku ulogu.

Smit se uplakan izvinio Akademiji, rekavši kako je on, kao i Ričard Vilijams kojeg glumi, samo štitio svoju porodicu.

(Espreso/Rts)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.