OTKRIVENA ISTORIJA KRIS ROKA I VIL SMITA: Ovo sve je prethodilo ŠAMARU, svi zabezeknuti ISTINOM!
Foto: epa-efe/ ETIENNE LAURENT, EPA-EFE/ DAVID SWANSON

isplivalo

OTKRIVENA ISTORIJA KRIS ROKA I VIL SMITA: Ovo sve je prethodilo ŠAMARU, svi zabezeknuti ISTINOM!

Rok je nastavio da se šali da razume ljutnju Pinketa Smita.

Objavljeno:

Nedelja uveče nije bila prvi put da se Kris Rok našalio na račun obrijane glave Vilove supruge Džejd Pinket Smit.

Njen suprug Vil Smit izašao je na scenu na 94. dodeli Oskara nakon što se Rok našalio „Jada, volim te, 'G.I. Jane 2,' jedva čekam da to vidi” i udario Roka u lice.

Glumica Demi Mur je slavno obrijala glavu za ulogu u filmu "G.I. Jane", a Pinket Smit je pomno ošišana jer pati od alopecije, autoimunog poremećaja koji uzrokuje gubitak kose.

Serena Vilijams, Vil Smit, Kris Rok
foto: Printscreen/Youtube/ Sky News Australia, Printscreen/Twitter/Skysports

Godine 2016, Rok je bio domaćin dodele Oskara i našalio se o Pinket Smit i njenom mužu koji bojkotuju #OscarsSoVhite, onlajn pokret koji je počeo kao način da se reši nedostatak različitosti na dodeli Oskara.

Rok je izjavio da su Smitovi, kao i reditelj Crnih, Spajk Li, "poludeli" zbog ovog problema jer te godine nije bilo nominovanih za Crnu glumu.

„Džada koja bojkotuje Oskara je kao da ja bojkotujem Rijanine gaćice“, rekao je Rok tokom svog uvodnog monologa. "Nisam pozvan."

Rok je nastavio da se šali da razume ljutnju Pinketa Smita.

„Jada je ljuta što njen čovek Vil nije nominovan za 'Potres mozga'.

Rok je rekao u vezi sa fudbalskim filmom u kojem je Vill Smith glumio iz 2015. „Shvatam. Nije fer da je Vil bio ovako dobar i da nije bio nominovan. Takođe nije fer da je Vil plaćen 20 miliona dolara za [film iz 1999.] „Divlji divlji zapad.“

Pinket Smit je prokomentarisao šale nekoliko dana kasnije kada su ga paparaci pitali o njima.

„Hej vidi, dolazi sa teritorijom, moramo da nastavimo da se kreće“, rekla je ona. "Imamo mnogo stvari koje moramo da rešimo, mnogo stvari se trenutno dešava u našem svetu. Moramo da nastavimo da se kreće."

Kris Rok
foto: Profimedia

E! izvestio je da se Smit, koji je u to vreme snimao "Kolateralnu lepotu" u Njujorku, jednostavno osmehnuo i pokazao znak mira kada su ga pitali.

Veza Smita i Roka datira iz 1990-ih. Rok gostovao je u Smitovoj hit seriji "The Fresh Prince of Bel-Air" gde je igrao lik po imenu Moris i Morisovu sestru Jasmin.

Smit je 2018. godine na svom verifikovanom Instagram nalogu objavio rođendansku počast svojoj bivšoj ženi Šeri Zampino, koja je majka njegovog odraslog sina Treja.

„Srećan rođendan, @shereezampino. #BestBabiMamaEver! :-) Volim te, Ree-Ree“, stajao je natpis. Rok je ostavio komentar rekavši: "Vau. Imaš ženu sa mnogo razumevanja", prema E! na šta je Zampino odgovorio: "Ne mrzi".

U nedelju uveče, Smit se izvinio svojim kolegama nominovanima i Akademiji dok je primao nagradu za najboljeg glumca za "Kralja Ričarda". Akademija je na Tviteru objavila da „ne odobrava nasilje u bilo kom obliku“.

Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džada Pinket Smit
foto: epa-efe/ ETIENNE LAURENT, EPA-EFE/ DAVID SWANSON

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.