PREVIŠE SE UŽIVEO U ULOGU NJENOG OCA: Serena Vilijams ZANEMELA posle "šamara" na dodeli Oskara! (VIDEO)
Reakcija Serene Vilijams na ", Foto: Printscreen/Youtube/ Sky News Australia, Printscreen/Twitter/Skysports

šokirana

PREVIŠE SE UŽIVEO U ULOGU NJENOG OCA: Serena Vilijams ZANEMELA posle "šamara" na dodeli Oskara! (VIDEO)

Ako se snimak dobro pogleda, sve deluje kao klasična gluma (ali ne za Oskara)

Objavljeno:

Dodele najprestižnijih nagrada u filmskoj industriji, popularnog "Oskara" koji dodeljuje Akademija filmske umetnosti i nauka, u poslednje vreme je prilično dosadna, pa su organizaotri izgleda odlučili da je malo začine i tako povećaju prisutnost u medijima.

Nakon 94. izdanja Oskara, umesto dobitnika nagrada priča se o incidentu koji se dogodio u prenosu uživo, kada je poznati glumac Vil Smit navodno udario kolegu Krisa Roka.

Komičar je najpre isprovocirao Smita uvredivši njegovu suprugu Džejdu rečima da izgleda kao Demi Mur u filmu "Dži Aj Džejn". Ona je tu obrijana na nulu jer glumi ženskog marinca, a Džejda ima problem sa alopecijom, opadanjem kose i pečatima na koži glave.

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Najpre se tvrdilo da ga je Smit udario, pa onda ošamario, ali ako se snimak dobro pogleda, sve deluje kao klasična gluma (ali ne za oskara) i da kontakta uopšte nije bilo.

Skandal o kom svet priča, podseća na onaj sa Superbola 2004. kada je Džastin Timberlejk otkrio bradavicu grudi Dženet Džekson. Kasnije se ispostavilo da je sve izrežirano...

U svakom slučaju, skandal je upalio, a dodatno ga podgrevaju druge poznate ličnosti svojim reakcijama. Među njima je Serena Vilijams, koja je zanemela kad je videla snimak "šamara".

Vil Smit je, inače, glumio oca Venus i Serene Vilijams u filmu "Kralj Ričard" i za to dobio oskara, a slavne teniserke su sa pevačicom Bijonse otvorile program dodele nagrada.

Ričard Vilijams je između ostalog imao običaj da razbije staklene flaše uz teniski teren kako bi sprečio Venus i Serenu da budu previše defanzivne u igri i da se ne povlače.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.