NE MOŽE JEDAN NEUSPEH DA SRUŠI SVE ŠTO SU NAM DALI: Gospodske reči Aleksandra Mitrovića o neuspehu košarkaša u Kini
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

CAR!

NE MOŽE JEDAN NEUSPEH DA SRUŠI SVE ŠTO SU NAM DALI: Gospodske reči Aleksandra Mitrovića o neuspehu košarkaša u Kini

Golgeter Fulama, koji će za šest dana proslaviti 25. rođendan, stigao je do cifre od 28 pogodaka u dresu Srbije na 51 utakmici u dresu sa državnim grbom

Objavljeno:

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović poslao je poruku podrške košarkašima nakon eliminacije u četvrtfinalu Mundobasketa od Argentine.

- Oni su naš ponos i ne može jedan neuspeh da sruši sve ono što su dali. Imali su sad peh, desi se takva utakmica, jednostavno, Argentinci su sve pogađali. I mi smo gledali, nervirali se, ali vratiće se - istakao je Mitrović.

Golgeter Fulama, koji će za šest dana proslaviti 25. rođendan, stigao je do cifre od 28 pogodaka u dresu Srbije na 51 utakmici u dresu sa državnim grbom i izjednačio se na sedmom mestu liste najboljih strelaca u istoriji naše reprezentacije sa Todorom Veselinovićem.

Aleksandar Mitrović slavi gol protiv Luksemburga
Aleksandar Mitrović slavi gol protiv Luksemburga foto: EPA/Julien Warnand

Sledeći na toj listi, Dušan Bajević, beži Mitroviću za jedan gol, a prvoplasirani, legendarni Stjepan Bobek ima na kontu deset golova više.

- Čast mi je što sam u tom društvu, sigurno je da sam srećan, ali ekipa je najbitnija. Ne opterećujem se time. To su sve velika imena na listi, ne bih sebe da poredim sa njima. Na meni je da nastavim da radim, skroman je Aleksandar Mitrović posle pobede nad Luksemburgom od 3:1.

O samoj utakmici je rekao:

- Dali smo golove na vreme, rešili utakmicu. Dobio sam dve lepe asistencije da pogodim mrežu, možda sam mogao još koji, ali najbitnije je da se reprezentacija vratila na pobednički put. Lepa pobeda, zadovoljan sam - rekao je Mitrogol

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.