SE*SI HRVATICA ZAJAHALA SUPRUGA U KREVETU, NJENE GAĆICE SVE OTKRILE: Odradili su POSAO, gledaćete kao hipnotisani
Žanmari Perčić, Foto: Printscreen/Instagram/zanmari

OPUSTILI SE

SE*SI HRVATICA ZAJAHALA SUPRUGA U KREVETU, NJENE GAĆICE SVE OTKRILE: Odradili su POSAO, gledaćete kao hipnotisani

Žanamari je prilikom odabira svojih crvenih novogodišnjih gaćica zasigurno mislila na staro verovanje po kojem će svi, ako na novogodišnju veče obuku crveni donji veš, imati sreće u ljubavi celu narednu godinu

Objavljeno: 11:49h

Nakon što je Žanamari, pre nekoliko dana u žaru vatrenog plesa sa svojim suprugom Marijem, otkrila svoje crvene gaćice, sada je sve svoje pratioce očarala i fotografijom na kojoj je "zajahala" svog supruga na krevetu.

"Au, baš ste mi top", "Još samo nek se fotograf malo opusti", "Ultimativni cilj", "Vruće", samo su neki od komentara ispod objave koja trenutno broji više od 5.700 lajkova.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Žanamari je prilikom odabira svojih crvenih novogodišnjih gaćica zasigurno mislila na staro verovanje po kojem će svi, ako na novogodišnju veče obuku crveni donji veš, imati sreće u ljubavi celu narednu godinu.

"Osećam se kao da vas prekidam dok gledam", komentarisala je Ella Dvornik novogodišnji video, a sudeći po strastvenim pogledima i dodirima, sreće u ljubavi će Žanamari i Marijo zasigurno imati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.