ŽENE, BEŽITE OD MUŠKARACA KOJI PRIPADAJU OVIM ZNAKOVIMA! Kažu da oni nikako nisu za BRAK
Svađa/ilustracija, Foto: Profimedia

nesigurni

ŽENE, BEŽITE OD MUŠKARACA KOJI PRIPADAJU OVIM ZNAKOVIMA! Kažu da oni nikako nisu za BRAK

Bikovi će se uvek radije opredeliti za karijeru umesto za stabilnu vezu i porodicu

Objavljeno:

Da li postoje muškarci koji jednostavno nisu stvoreni za brak? Ako je verovati astrolozima, nažalost, postoje. Evo koji horoskopski znakovi nisu rođeni za život udvoje...

Svi zaslužujemo ljubavne odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam da budemo bolji. Ovi horoskopski znakovi jednostavno nisu rođeni za život udvoje.

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device su ljubomorni i nesigurni, a to mogu veoma dobro da sakriju na početku veze. Tek nakon nekog vremena pokazuju svoju pravu stranu. Takođe, mogu da budu veliki manipulatori i osobe opsednute kontrolom.

Bik

Bikovi će se uvek radije opredeliti za karijeru umesto za stabilnu vezu i porodicu. Ako živite sa muškarecem rođenim u znaku Bika, možete očekivati da će vrlo često večeri umesto sa vama i porodicom provoditi u kancelariji.

Iako ovi muškarci često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno vremena, prenosi stil.kurir.rs.

Ribe

Muškarci rođeni u znaku Riba su puni razumevanja i veoma su emotivni pa bi, shodno tome, trebalo da budu i odlični partneri. Međutim, gotovo uvek privuku pogršnu osobu i zapadnu u toksičnu vezu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.