SUPRUGA OD PRIJATELJA MI JE PRIREDILA ŽESTOKU AKCIJU:U krevetu je radila ono što sam HTEO, ZBOG TOGA SAM SAD OVAKAV
Ilustracija, Foto: Profimedia

pokajao se

SUPRUGA OD PRIJATELJA MI JE PRIREDILA ŽESTOKU AKCIJU:U krevetu je radila ono što sam HTEO, ZBOG TOGA SAM SAD OVAKAV

Uvek je imao dojam da se i on njoj sviđa, ali isprva nije hteo ništa uraditi po tom pitanju

Objavljeno: 10:46h

Na svoju potpunu sramotu i neugodnost, nedavno sam spavao sa suprugom svog prijatelja. Oduvek sam je zamišljao i jako me je privlačila kao osoba, ali, naravno, nikad nisam zamišljao da će se nešto dogoditi, jer smo oboje u vezama - napisao je jedan muškarac za Mirror.

Uvek je imao dojam da se i on njoj sviđa, ali nije hteo ništa poduzeti po tom pitanju. No, jedne je večeri otišao ostaviti nešto kod svog prijatelja, ali on je kasno radio pa ga je primila njegova supruga i tada se dogodilo.

- Seks je bio sjajan, ali nikad se u životu nisam osećao tako loše ili krivo, i ne znam što da radim u vezi s tim. Ne znam kako ću ga gledati u oči i nastaviti se opravdavati zašto se ne mogu naći s njim na piću - nastavio je.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Pa, bojim se da vas izjeda krivnja i da ćete morati živeti s njom ako svom prijatelju ne kažete što se dogodilo. Ako ga tako možete izdati, ne poštujete ga i ne zaslužujete njegovo prijateljstvo. Mislim da sve što sada možete učiniti je naučiti iz ovoga. Setite se kako se loše osećate i nemojte se ponovo dovoditi u tu situaciju - odgovorila mu je Coleen Nolan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.