GODINU DANA SE VIĐAMO, A U KREVETU ME UVEK ODBIJE: Ali voli kada joj uradim OVO tokom SE*SA
Ilustracija, Foto: Shutterstock

NEPRIJATNA SITUACIJA

GODINU DANA SE VIĐAMO, A U KREVETU ME UVEK ODBIJE: Ali voli kada joj uradim OVO tokom SE*SA

On je očajan jer ne zna kako da reši ogroman problem

Objavljeno:

Iako je zaljubljen u svoju devojku, mladi Britanac je sve očajniji jer njih dvoje ni posle 12 meseci nisu vodili ljubav.

– Oboje imamo po 21 godinu, presrećan sam sa njom i mislim da imamo odličnu vezu. Međutim, ogroman problem je činjenica da je ona i dalje nevina, kao i da još nismo vodili ljubav – objašnjava on i nastavlja:

– Ona pati od vaginizma (sužavanje vaginalnog kanala, prim. nov) i anksioznosti, i zbog toga je klasičan seks sa penetracijom nemoguć. Ja nastojim da budem maksimalno nežan i pažljiv.

– Ne forsiram stvari u krevetu, a ona obožava kada je zadovoljim bez “pravog” odnosa. Ali, meni to nije dovoljno. Maštam o vođenju ljubav s njom, ali to će izgleda ostati samo san – kaže mladić.

– Pokušao sam da joj objasnim da će prvi put verovatno biti bolan, i da će se posle toga opustiti i sve će biti mnogo prijatnije, ali, ona mi uvek ponavlja da se plaši. Ne znam šta da radim. Ubeđen sam da ćemo biti još bliskiji ako budemo vodili ljubav, ali to ne zavisi samo od mene – iskren je Englez.

Odgovor terapeuta: Dobra vest je da vaša devojka i vi delite seksualno zadovoljstvo i bez penetracije.

Razgovarajte sa njom i pokušajte da saznate šta je najviše plaši, jer do skupljanja mišića vagine najčešće dolazi upravo zbog straha, zbog čega je odnos veoma bolan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.