U TOKU SE*SA IGRAMO SE DOKTORA I PACIJENTA: 1 stvar mi UVEK radi, i tad potpuno ODLEPIM
Ilustracija, Foto: Stock

U DILEMI

U TOKU SE*SA IGRAMO SE DOKTORA I PACIJENTA: 1 stvar mi UVEK radi, i tad potpuno ODLEPIM

Jedna stvar mu se posebno dopada

Objavljeno: 13:23h

Jedan Britanac je podelio priču kako već neko vreme isključivo vikendom vodi ljubav sa svojom najboljom drugaricom, koja mu se sviđa još od detinjstva.

– Ona mi je komšinica, živi dve kuće dalje od moje. Kao mali sam uvek želeo da se igram sa njom lekara i da je ja pregledam.

– Kad smo prerasli te igrice, onda sam stalno tražio način da joj priđem, ali nisam imao hrabrosti. Ona je dve godine starija od mene i kada su počeli izlasci, malo smo zapostavili naš odnos. Manje smo se viđali i družili – objašnjava on i nastavlja:

– Ona je krenula u drugu školu i otišla je iz našeg grada. Dolazila je često, ali na kratko. Izgledala je kao bomba. Smeđa kosa, visoka, prelepo lice. Dugo se posle nismo videli, ali sticajem okolnosti ja sam morao da dolazim u njen grad svakog vikenda kako bih se pripremao za fakultet.

– Tako smo i počeli da se viđamo. U početku mi nije bilo nimalo lako jer sam spavao u istoj sobi sa njom, a nismo imali ništa. Međutim, malo po malo, oboje smo shvatili da među nama postoji neverovatna strast.

– Od tada, kad god bih došao kod nje, vodili smo ljubav, a moja želja da joj budem doktor, a ona meni pacijent, mi se konačno ostvarila. Kad god je nešto “boli”, ja je pažljivo pregledam, a onda vodimo ljubav po ceo dan. Kad se sve završi, ja sednem u fotelju, a ona mi dugo masira leđa i ramena, što me još više uzbuđuje. Ipak, moram da priznam da mi se u poslednje vreme ona sve više sviđa i da sam razmišljao o tome da je pitam da budemo u vezi, ali nisam siguran kakav bi bio njen odgovor – završio je svoju priču u nedoumici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.