2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NIKADA NEĆE IZGOVORITI OVE 2 REČI: Ma koliko god ih terali
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NIKADA NEĆE IZGOVORITI OVE 2 REČI: Ma koliko god ih terali

Kad se zaljubimo ponekad je iz nesigurnosti teško da to priznamo drugoj osobi, ali astrolozi tvrde da ima onih koji reči ljubavi skoro nikada ne izgovaraju

Objavljeno:

Astrolozi tvrde da postoje predstavnici Zodijaka koji sa lakoćom pokazuju emocije i izgovaraju one dve čarobne reči "volim te", ali i oni kojima je da tako nešto "nemoguća misija".

Takvi deluju hladno i bezosećajno, ali samo na prvi pogled, a zapravo uvek je onima koji u sebi nose vulkan emocija najteže da osećanja petoče u reči.

Poznavaoci nebeskih aspekata otkrivaju da su za dva znaka Zodijaka "volim te" dve najteže reči koje skoro nikada ne izgovaraju, iako i te kako umeju da vole.

JARAC

Hladan i arogantan - to je prvi utisak koji stičemo o ljudima rođenim u ovom zemljanom znaku.

Drugi ih doživljavaju kao neprobojne tvrđave koje se ne diraju ili ne osvajaju lako, ali unutar svoja četiri zida, Jarčevi su u stanju da plaču celu noć. Naravno, samo pod uslovom da ih niko ne čuje i ne vidi, jer pokazivanje osećanja njima nije svojstveno.

Oni emocije, i to "na kašičicu", pokazuju tek kada osete da je neko spreman da ih se odrekne i da mogu da izgube nekoga do koga im je mnogo stalo. U svim drugim situacijama, Jarčevi će biti "neosvojiva tvrđava", a razlog leži u strahu od povređenosti.

Jarčevi bi radije izgubili ruku nego da nekome kažu da ga vole i da brinu za njega. Međutim, njihova maska pada kada se probijete kroz "kineski zid" koji su podigli oko srca.

Da biste dočekali momenat da se zidovi oko Jarčeva sruše, potrebni su vam "samo" čelični živci i puno strpljenja.

LAV

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku teško se nose sa sujetom koja ih sprečava da pokažu svoju ranjivost drugim osobama, čak i ako su to ljudi koji su im bliski i koje znaju od rođenja.

Lavovi nikada neće priznati da se stide ili da ih je zbog nečega sramota. Takođe, Lav će se uvek truditi da ostavi utisak kako svi koji su sa njim znaju mnogo manje o njemu nego on o njima.

Ovaj kralj Zodijaka uvek očekuje od drugih da mu se dive i da od njih čuje "volim te", dok on te dve reči retko i nerado koristi. U njegovoj glavi on je savršen, tako da čak i kada je svestan da je pogrešio, to nikada neće priznati.

Astrolozi šaljivo tvrde da ćete Lavu pre izvaditi zub nego što ćete iz izvući iz njegovih usta reči ljubavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.