NEPRIVLAČNA FRIZERKA POSTALA BOMBETINA ZA KOJOM JAČI POL UZDIŠE: Uradila OVO i začepila svima usta (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SVAKA ČAST

NEPRIVLAČNA FRIZERKA POSTALA BOMBETINA ZA KOJOM JAČI POL UZDIŠE: Uradila OVO i začepila svima usta (FOTO)

Čitav život sam gledala super vitke žene na televiziji i u reklamama. Ja sam uvek bila veća. Ali, sad sam i ja jedna od tih žena, mršavljenje mi je promenilo život na bolje, rekla je ova uporna devojka

Objavljeno: 14:12h

Ellen Davies (21) iz Londona odlučila je promeniti život kad je imala 16 godina i nije mogla pronaći matursku haljinu svoje veličine, morala je putovati dva sata do trgovine s velikim brojevima kako bi se nekako ugurala u jednu.

Odrekla se ishrane bogate ugljenim hidratima i prerađene hrane. Umesto toga glad je ubijala proteinskim napicima i vegetarijanskim obrocima. Izgubila je nešto više od 63 kilograma, prepolovila je težinu, ali tad je njeno telo ostalo prepuno viška kože koja je visila na sve strane. To je rešila estetskim zahvatima, a počastila se i povećanjem grudi - danas izgleda fantastično.

Prisetila se tog dana kad je s majkom tražila matursku haljinu.

- Verujem da je moj put mršavljenja počeo sa 16 godina jer sam se tada spremala ići na maturu. Tražila sam haljinu moje veličine, bila sam shrvana. Mama i ja morale smo putovati više od dva sata do trgovine koja je bila opskrbljena velikim brojevima takvih haljina, što je bilo apsolutno ponižavajuće. Nakon toga sam počela jako brinuti o težini i telu - ispričala je i dodala da joj je nedugo nakon toga lekar dijagnostifikovao sindrom policističnih jajnika, što je bio dodatni udarac i motivacija da smrša.

Rekao mi je da ću morati smršati želim li rešiti svoje stanje i jednog dana biti u mogućnosti imati decu. Plakala sam satima zbog činjenice da je moja težina uzrokovala tako ozbiljan zdravstveni problem, ali to me učinilo još odlučnijom da promenim navike, što sam i učinila - dodala je.

Ubrzo nakon što je počela jesti puno zdravije, osećala se toliko dobro, kako nije već godinama. Imala je više energije, bila je bolje raspoložena... Šest meseci kasnije odlučila se prebaciti na vegetarijanski način ishrane. Tad je počela gubiti višak kilograma bez da je pazila koliko čega pojede. Nakon godinu dana je prepolovila težinu.

U septembru 2019. godine lekari su joj predložili abdominoplastiku i podizanje grudi s implantatima kako bi se rešila ružnog viška kože i izgledala lepše.

Priznaje da ju je bilo strah jer nikad u životu nije bila na hirurškom zahvatu, međutim nije želela pokleknuti kad je već stigla toliko daleko. Spomenute zahvate platila je 13.000 funti, a rezultat ju je oduševio. Prvi put se mogla pogledati u ogledalo i biti zadovoljna onim što vidi.

- Čitav život sam gledala super vitke žene na televiziji i u novinama, u reklamama... Ja sam uvek bila veća, zbog čega sam se osećala kao div. Ali, sad sam i ja jedna od tih žena, mršavljenje mi je promenilo život na bolje - rekla je.

- Neki momci koji su me ismevali u školi sad pokušavaju koketirati sa mnom i kad ih odbijem, osećam se sjajno. Mnogi ljudi koji su na internetu videli moje putovanje do vitke linije kažu da sam im inspiracija. Mali koraci stvaraju velika dostignuća i, iako može proći puno vremena kako biste videli rezultate, nemojte odustati. Nema vremenskog ograničenja i nema ispravnog ili pogrešnog, samo napravite ono što vam se čini ispravnim i vaš će život postati toliko bolji - zaključila je, a prenosi Daily Mail.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.