UŽIVA U PARALELNOJ VEZI SA NJIH DVE: Kada mu je devojka upoznala LJUBAVNICU usledio je ŠOK scenario
Foto: Stock Thinstock

ISPOVEST

UŽIVA U PARALELNOJ VEZI SA NJIH DVE: Kada mu je devojka upoznala LJUBAVNICU usledio je ŠOK scenario

– Život mi se pretvorio u pakao jer stalno strahujem da ću biti razotkriven i da ću izgubiti obe. Međutim, na moje veliko iznenađenje, njih dve i dalje ne znaju jedna za drugu.

Objavljeno:

Mladi Britanac je u paralelnoj vezi sa dve devojke, a situacija je postala napeta kada su se nih dve upoznale.

– Ja imam 26, moja devojka 24, a ljubavnica 23 godine. S devojkom sam u vezi dve godine, i mislim da imamo sjajan odnos, i ona je tip žene s kojom bih voleo da se venčam jednog dana – priča on i nastavlja:

– Imam i ljubavnicu, ona je moja koleginica, i već godinu dana radimo zajedno. Čim smo se upoznali, počeli smo flertujemo jedno s drugim. Ona je lepa, pametna i zabavna, i jedne noći, posle nekoliko pića smo završili u njenom stanu gde smo divlje vodili ljubav.

– Posle toga smo redovno nastavili da se viđamo i seks je uvek neverovatan. Njih dve ne znaju jedna za drugu, i logično, misle da sam im veran. Moja ljubavnica ne zna da imam devojku, a devojci kažem da izlazim s prijateljima, kada idem da se vidim s koleginicom – objašnjava mladić.

– Dugo sam uspevao da lažem obe i da vodim paralelan ljubavni život, međutim, sve se promenilo kada je moja devojka rešila da se vrati u formu i počela je da odlazi u teretanu. Ispostavilo se da na iste časove pilatesa, u toj istoj teretani, ide i moja ljubavnica! Njih dve su se sprijateljile i već mesecima su skoro nerazdvojne – iskren je Englez.

– Život mi se pretvorio u pakao jer stalno strahujem da ću biti razotkriven i da ću izgubiti obe. Međutim, na moje veliko iznenađenje, njih dve i dalje ne znaju jedna za drugu. Znam da je ono što radim pogrešno, ali ne mogu da pomognem sebi – navodi on.

– Totalno sam zbunjen i ne znam šta da radim. Sa ljubavnicom imam mnogo zajedničkih tačaka, ali, sa druge strane, znam da je devojka ona “prava” za mene. Volim svoju devojku, ali mislim da ona zaslužuje nekog boljeg od mene… Da li da joj priznam sve i ljubavnici dam šansu za pravu vezu – u dilemi je mladić.

– Problem je što nisam siguran da li je moj odnos sa ljubavnicom samo čista požuda ili to može da preraste u pravu vezu – zaključio je Britanac.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.