HOROSKOP ZA PETAK 13.: Lavu i Škorpijama se smeše FINANSIJE, Vage PRIPAZITE na 1 stvar
Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

HOROSKOP ZA PETAK 13.: Lavu i Škorpijama se smeše FINANSIJE, Vage PRIPAZITE na 1 stvar

Saznajte da li su vam zvezde naklonjene i pripremite se na ono što dolazi

Objavljeno: 13:19h

OVAN

Jutro vam nije po vašoj volji i zato je ceo dan u znaku sopstvenog neraspoloženja, pun prepirki i svađa. Niste se pomirili ni srodili sa obimom poslovnih obaveza. Partnerski odnosi su skloni najsitnijoj analizi i kritici partnera. Dobro se osećate.

BIK

Danas nećete potrošiti ni minut svog vremena na glupe opaske saradnika, iako vas izluđuju. Ne želite nikom ništa da objašnjavate. Stvarno nemate živaca da se bavite tuđim frustracijama. Polje ljubavi nije ugroženo, ali je dosadno. Odlično je zdravlje.

BLIZANCI

Niste ništa propustili kada ste bili odsutni, sve je na istom mestu. Nemate problem da se ubacite u dnevne obaveze. Na polju ljubavi neki ljudi vas kritikuju, ali sa pravom. Imajte u vidu da niste idealni. Stabilno je vaše opšte zdravlje.

RAK

Pojačajte aktivnost i smanjite napetost i nervozu. Neki fizički umor danas može da vam itekako prija i odgovoara. Teško vam padaju porodične dnevne obaveze i bežite u prirodu. Tamo punite baterije koje su na izmaku snage. Solidno opšte zdravlje.

LAV

Vaše aktivnosti i zalagenje na poslu prevazilaze i vaša velika očekivanja. Stižu rezultati zajedno sa finasijskim sredstvima. Nemojte zidati zidove, prekočite distancu sa partnerom i povedite ga na prijatno druženje. Odlično opšte stanje zdravlja.

DEVICA

Adekvatna nagrada dolazi danas, jer ste juče napravili uvod. Vi ste se već dobro potrudili da uzmete sve zasluge na poslu. Imate prijatne i emotivne trenutke sa partnerom. Partner je zadovoljan zbog vašeg zadovoljstva. Nemate zdravstvene tegobe.

VAGA

Povedite računa šta govorite, jer ne možete da povučete izgovoreno. A to neko može dobro da iskoristi protiv vas. Na polju ljubavi ste na distanci i ne želite ni korak da napravite. Sposobni ste za puno inata danas. Zdravlje bez većih tegoba.

ŠKORPIJA

Mogući su dodatni poslovi kojima se niste ni najmanje nadali. Zato prihodi koje dobijete mogu biti neočekivano dobri. Imate sjajan dan sa emotivnim partnerom, ako ne bude osoba koje vam mogu pokvariti današnju idilu. Zdravlje je veoma dobro.

STRELAC

Nemate ispiraciju na poslu, pa su vam saradnici prekomerno dosadni i manje motivisani. Nemjte biti na krilima neopreznog optimizma u ljubavnim odnosima, to može da vas košta. Potrebni su iskreni razgovori i razmena mišljenja. Odlično zdravlje.

JARAC

Nastavljate sa jučerašnjim aktivnostima i hvatate složenu poslovnu rutinu. Nema iznenađenja za vas. Ako ste u vezi, neki planovi mogu biti odloženi. Partner nije u stanju da isprati vaše zahteve u partnerskom odnosu. Zdravlje je dosta stabilno.

VODOLIJA

Danas ste odlično fokusirani i svoje zadatke završavate na vreme i veoma precizno.Previše ste samozadovoljni i to pravi problem sa saradnicima. Možda vas neko iskorišćava, to je zato što nema drugu opciju.Okrenite se sebi. Zdravlje je odlično.

RIBE

Danas izlazite na kraj sa svim zahtevima koji se postave na poslu. Ništa ne može da vas dekoncentriše i izbaci iz pozitivne ose i dobre energije. Jedan Ovan nestrpljivo čeka na vaš odgovor. Imate dobar razlog da mu odgovorite. Zdravlje bez promene.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.