GDE JE KOŽA? Potpuno IZGOREO na suncu: Vrištao od BOLOVA, jeziv PRIZOR! (FOTO)
Foto: Prinstcreen

STRAŠNO

GDE JE KOŽA? Potpuno IZGOREO na suncu: Vrištao od BOLOVA, jeziv PRIZOR! (FOTO)

Nakon preteranog sunčanja, čoveku su leđa bila potpuno crvena i morao je ležati na popločanom podu da bi zaspao, dok je istovremeno istakao zašto uvek trebate nositi kremu za sunčanje

Objavljeno:

Ovaj zastrašujući video prikazuje čovekovu strašnu opeklinu zbog koje su mu leđa bila potpuno crvena.

Čovek po imenu Grant putovao je iz grada na obalu kako bi mogao uživati ​​u lepom vremenu - ali stvari nisu išle onako kako je planirao jer je ubrzo zaspao. Ležao je licem okrenut prema dole sat i po, a dok se probudio, šteta je već nanesena - pretrpio je stravične opekline od sunca koje su mu nanosile bol i držali ga budnim nedeljama.

Video je snimljen još 2013. u Bournemouthu, ali budući da se većina Velike Britanije trenutno peče u vrućini, služi kao pravodobni podsetnik da tokom sunčanja uvek nosite kremu za sunčanje

Opeklina
foto: Printscreen

Na videu se može videti kako žena nanosi kremu za sunčanje na Grantova leđa dok on prolazi kroz bolove, a drugi muškarac hoda okolo snimajući svog prijatelja. Čovek je rekao:

"Ovo su leđa Granta, izgleda bolno - to je sa našeg dana u Bournemouthu. Podigni ruke kako bismo videli razliku, smešno."

Kadje je Grant podigao ruke, videla se bledo bela koža, koja je bila skrivena od sunca - i to je oštar kontrast vatrenom crvenom ostatku njegovog tela.

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.