DOBRO RAZMISLITE KADA SLEDEĆI PUT KRENETE GLEDATI OGLASE ZA POSAO: Pogledajte primer najveće neprijatnosti ikada
Foto: profimedia

OGLAS ZA POSAO

DOBRO RAZMISLITE KADA SLEDEĆI PUT KRENETE GLEDATI OGLASE ZA POSAO: Pogledajte primer najveće neprijatnosti ikada

Primer devojke Gracie sve je ostavio bez teksta

Objavljeno: 12:49h

Devojka poznata samo po imenu Gracie prijavila se, kako prepričava u TikTok videu, na oglas za posao u butik Ava Lane sa sedištem u Michiganu. U opisu posla za radno mesto predstavnika brenda pisalo je da delatnik treba kupce nadahnuti 'lepotom kroz samopouzdanje'. Potpredsednik brenda, Chuck DeGrendel, video je njezinu prijavu i hteo ju je proslediti svojoj supruzi i vlasnici Lauri Langen DeGrendel, ali svoje brutalno iskreno mišljenje poslao je zabunom Gracie na e-mail.

- Ova je devojka tek završila fakultet i mislim da nije baš slatka, a prijavila se na poziciju prodajnog modela. Jesi li sigurna da želiš da je intervjuišam? - stajalo je u poruci.

Na njegovu je poruku odgovorila i mama devojke koja je za Fox rekla da joj je 'neprihvatljivo da joj neko tako vrednuje kćer', te da je ona 'simpatično dete', a poruka je izazvala bes i među korisnicima društvenih mreža, pa su stranicu tvrtke na Google Playu ocenili recenzijama s jednom zvezdicom.

- Mislim da odeća 'nije baš slatka...', napisala je jedna žena u brojnim negativnim komentarima, a nakon toga su se javili i vlasnici, supružnici Chuck i Laura DeGrendel koji su se u Facebook videu devojci i ispričali.

- Ne znam zašto sam to napisao, ali jesam i jako mi je žao, to je bilo vrlo neprofesionalno i stvarno nije u skladu s temeljnim vrednostima firme ili mojim ličnim - rekao je DeGrendel u svom videu izvinjenja koji je kasnije iz nekog razloga uklonjen. Video u kojem je Gracie ispričala celo iskustvo pregledan je 1,3 miliona puta u samo nekoliko dana.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.