BAKA IZ PAKLA? Stavila IZBELJIVAČ na kosu DEVOJČICE pa je potpuno UNAKAZILA
Baka iz pakla?, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE

BAKA IZ PAKLA? Stavila IZBELJIVAČ na kosu DEVOJČICE pa je potpuno UNAKAZILA

Sraman potez starije gospođe

Objavljeno: 15:55h

Kosa devojčice je zbog izbeljivača suha i oštećena, a njena majka se toliko naljutila na svoju mamu da je rekla kako joj nikada neće oprostiti, a odlučila je i da neće ići na njeno skorašnje venčanje.

Mama koja nije htela otkriti svoje ime požalila se na Redditu na svoju majku.

- Moja mama je stavila izbeljivač na kosu moje ćerke bez da me uopše pitala sme li. Besna sam. Kosa moje ćerke je sada jako suha i oštećena - napisala je na Redditu.

Primetila je promenu na kosi svoje 11-godišnjakinje čim ju je pokupila od bake, gdje joj je ćerkica bila preko vikenda. Devojčica se kod bake pojavila s modrom kosom, a baki se boja nije svidela pa ju je pokušala skinuti izbeljivačem.

- Moja mama se uskoro opet udaje i prezire neprirodne boje za kosu, a ja sam ćerku obojila polutrajnom veganskom bojom, koja je odobrena za decu. Primoravala me da 'popravim' boju do njenog venčanja. Moja čerka je rekla da joj ne smeta biti brineta neko vreme pa sam planirala pustiti modru da izbledi i onda ju ofarbati u tamno smeđe pre venčanja. To očito nije bilo dovoljno brzo za moju mamu. Ja nikada ne bih stavila izbeljivač na detetovu kosu. Besna sam. Kosa joj je sada jako suha i oštećena, a i modra se još vidi. Sada je plavuša sa zeleno-modrim flekama po kosi - požalila se.

Zbog svega je odlučila da neće ići majci na venčanje, ali priznaje kako su odnosi u porodici zbog toga postali prilično napeti.

Mnogi su saosećali s njom u komentarima te su izrazili nadu da kosa nije previše oštećena.

Jedna mama je komentarisala kako bi ipak pustila devojčicu na svadbu pa neka svima pokaže kakvu joj je baka frizuru napravila, piše The Sun.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.