DA LI JE (NE)NOŠENJE BRUSA NA BILO KOJI NAČIN ŠTETNO? Otkrili smo nešto čemu se UOPŠTE nismo NADALI
Devojke izbor je vaš, Foto: Profimedia

ko bi rekao

DA LI JE (NE)NOŠENJE BRUSA NA BILO KOJI NAČIN ŠTETNO? Otkrili smo nešto čemu se UOPŠTE nismo NADALI

Sada je poznato da li je bezbedno ići bez brusa

Objavljeno: 15:09h

Došli su nam vreli letnji dani koji zahtevaju minimalnu odeću, s obzirom da temperature prete da odu i preko 40 stepeni.

U gradovima Srbije zbog nesnosnih vrućina lepši pol ima originalne načine da se "rashladi" pa se tako, u poslednje vreme, mogu na različitim mestima videti devojke koje hodaju bez brushaltera. Korseti, haljinice, kratke majice... ništa to ne bi bilo čudno da ispod njih imaju- ništa.

Zanimalo nas je da li je ovakav način oblačenja postao trend među mlađom populacijom, ili su za to jedini krivci pretopli dani, pa smo za tu priliku kontaktirali nekoliko dermatologa sa jasnim pitanjem.

Da li ste primetili da sve više devojaka hoda bez brusa i da li to na bilo koji način može biti štetno po kožu i izazvati neke komplikacije po zdravlje?

Iako smo bili u kontaktu sa brojnim doktorima u oblasti dermatologije i za svakog od njih imali identično pitanje, svi su se saglasili u jednom.

Štetno nije, ali...

Ovom prilikom otkrili su nam iznenađujući podatak kojeg, priznajemo, do tad nismo bili svesni.

- Jedino što je bitno jeste materijal, odnosno da se nose pamučne i svetle stvari zbog ispuštanja olova. Međutim, koža sa brushalterom nema nikakve veze, to je apsolutno njihov izbor da li će ga obući - istakla je doktorka Svetlana Đurišić iz ordinacije Dermatim.

Tako da pripadnice lepšeg pola, uživajte sa ili bez brushaltera!

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.