NAJNIŽE GA PONIZILA SA NJEGOVIM NAJBOLJIM CIMEROM: Preljuba kakva se NE PAMTI!
Glavni krivac njegov cimer, Foto: Profimedia

ŠOK

NAJNIŽE GA PONIZILA SA NJEGOVIM NAJBOLJIM CIMEROM: Preljuba kakva se NE PAMTI!

Nesrećan mladić ne zna šta da čini

Objavljeno:

Čitatelj Mirora požalio se kako ga je devojka ostavila nakon gotovo tri godine veze. Zamišljao je kako provode život zajedno, a imao je nameru i da je zaprosi.

- Stalno sam je pitao zašto, ali uvek je bila nejasna - osećaji su joj se promenili, nije mislila da smo kompatibilni i onaj stari klišej: "Nisi ti, to sam ja". Tako sam se godinama borio kako bih shvatio zašto sam ostavljen a onda sam saznao da se počela viđati s jednim od mojih najboljih cimera, tipom kojeg poznajem od srednje škole- rekao je pa dodao:

- Sada je sve jasno i osećam se kao tupan, pitajući se koliko dugo joj se sviđao, pa čak i da li su se viđali dok smo još bili zajedno. S drugom nisma u kontaktu da bih saznao išta. Šta bih trebao učiniti - kontaktirati ih i pitati? Ljut sam, povređen i ponižen i ne znam gde odavde- naveo je.

Momak je odmah dobio savet od saradnice Mirora.

- Prestanite se mučiti mišljenjem da se nešto dogodilo između njih dok ste još bili zajedno. Možda jeste, možda nije i možda nikada nećete znati istinu. Ali ona je završila vašu vezu i najvažnija stvar koju sada trebate učiniti je usredsrediti se na sebe i svoju budućnost. Slušajte, znam da je to lakše reći nego učiniti i trebaće neko vreme da prebolite slomljeno srce, ali trebaće puno više ako se zadržite na onome što se događalo između vašeg bivšeg i vašeg partnera- istakla je pa nastavila:

- Što se tiče vašeg druga, mislim da je loša forma što vas nije kontaktirao kako bi vam rekao da se viđaju i ponudio objašnjenje - očito zna da ćete biti uznemireni i oseća se krivim. Ali mislim da vam neće pomoći da kontaktirate bilo koga od njih i napravite obračun. Ako išta drugo, na njima je da stupe u kontakt s vama, pogotovo ako imate istu grupu prijatelja i možda u budućnosti naletite jedni na druge na zabavama ili drugim događajima. Znam da ti je slomljeno srce, ali prebolećeš ovo i upoznati nekoga ko je pravi za tebe- glasio je odgovor.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso/ Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.