SRAMAN POTEZ GOŠĆE NA VENČANJU RAZBESNEO NAROD: "Na granici je dopuštenog, NAPUSTI svadbeno veselje!"
Da li su u pravu?, Foto: Profimedia

OSUDA

SRAMAN POTEZ GOŠĆE NA VENČANJU RAZBESNEO NAROD: "Na granici je dopuštenog, NAPUSTI svadbeno veselje!"

Gošća nije razmišljala o tome kada je izabrala odevnu kombinaciju

Objavljeno:

Svako bi voleo imati neograničena sredstva za trošenje na odeću i uređivanje. Dizajnerska odeća uvek bi bila svačiji prvi izbor, ali se treba znati kada je ona prikladna. Jedna devojka razljutila je mnoge jer je nosila dizajnersku haljinu na venčanje zbog koje su mnogi pomislili da je ona zapravo - mlada, kako piše The Sun.

Na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama, vidi se kako ljubi svog dečka u zadivljujućoj svetlo ružičastoj haljini koja je deo kolekcije haljina za deveruše marke Vera Wang. Međutim, nije trebalo dugo da objava završi na Redditovom forumu Wedding Shaming, gdje su korisnici osudili ženu jer je skrenula pažnju s mlade. - Influenserka s Instagrama koju pratim objavila je svoju sliku kao gošća na venčanju. Ova vrlo svetla ružičasta haljina u najboljem slučaju je na granici dopuštenog - napisala je korisnica koja je podelila njenu fotografiju.

Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani izborom haljine ove devojke. “Mislila sam da su ovo mladenci”, komentarisala je jedna korisnica. “Mislim da je vreme da se žene koje nose ovakve haljine zamole da napuste venčanje”, dodala je druga, dok je treća rekla: “Ovo je svakako haljina i fotografija za mladence, ne za goste.”

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.