"SEKSUALNE IGRAČKE ĆE GA UVREDITI, ALI IH ŽELIM": Pomozite mu izgraditi samopouzdanje U KREVETU
Seksi igračke začiniće vašu vezu, Foto: Profimedia

insistira

"SEKSUALNE IGRAČKE ĆE GA UVREDITI, ALI IH ŽELIM": Pomozite mu izgraditi samopouzdanje U KREVETU

Plaši se da ne povredisupruga

Objavljeno: 14:44h

Čitateljka britanskog Mirora požalila se saradnici lista Colen Nolen da ne zna kako će reagovati njen partner kada sazna da u njihovu romansu želi uvesti i pomoćne igračke.

-Draga Coleen, ja sam žena u ranim 30-ima i želim kupiti neke seksualne igračke kako bih začinila svoj seksualni život s dečkom. Međutim, zapravo ne znam kako pristupiti ovome s njim, jer se brinem da će to shvatiti lično i misliti da mi nije dovoljan. Kažem to jer kad smo se okupili pre četiri godine, nije bio toliko seksualno samouveren i pre mene imao je samo jednog partnera. Znam da mu je ovo oduvek predstavljalo problem, iako nikad o tome ne razgovaramo. Šta biste predložili?- upitala je pa dobila odgovor:

- Verovatno bih to iznela ležerno umesto da se vratim kući naoružana kutijom vibratora. Samo testirajte: "Bilo bi zabavno kad bismo zajedno pokušali koristiti neke seksualne igračke - šta misliš?"*- istakla je Nolen pa dodala:

- Ako mu to predstavite kao da je to nešto u čemu možete uživati ​​zajedno, onda ne vidim zašto bi se uvredio. Ako je nesiguran u se*s, onda je reč samo o tome kako ga promičete s njim - uključite ga, našalite se oko toga i pomozite mu izgraditi samopouzdanje u krevetu.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.