SPUCALA PREKO 20,000 EVRA NA OPERACIJE DA BI LIČILA NA PLASTIČNU LUTKU: Ima neviđeni PROBLEM, i dalje je NE ŽELE!
Influenserka stvarno nema sreće u ljubavi, Foto: Printscreen/Instagram

NEMA SREĆE

SPUCALA PREKO 20,000 EVRA NA OPERACIJE DA BI LIČILA NA PLASTIČNU LUTKU: Ima neviđeni PROBLEM, i dalje je NE ŽELE!

Sve dala z+na izgled ali i dalje nema pomaka

Objavljeno:

Influenserka iz Švajcarske žudi za ozbiljnom vezom, ali ne može naći dečka. Nakon što je popravila svoj izgled plastičnim operacijama tvrdi da se muškarci boje pričati s njom jer je prelepa.

Céline Centino (26) iz Züricha ima 508.000 pratioca na Instagramu, ali uprkos tome, ne može naći dečka već sedam godina.

Švajcarska Influenserka dosad je potrošila preko 22 hiljade evra na operacije kojima je poboljšala svoj izgled i sada kaže kako je prelepa i da joj se muškarci zbog toga boje prići.

- Znam izaći s drugaricama i momci me gledaju, proždiru me očima, ali kada im se osmehnem kako bi ih potaknula da priđu, oni to nikad ne naprave. Ponekad mi priđu u klubu, ali takvi su obično toliko pijani da s njima ne mogu ni razgovarati - požalila se.

U retkim situacijama kada i uspe s nekim izaći na dejt, momci su obično toliko nervozni da ne znaju šta bi joj rekli.

- Uvek su tako sramežljivi i plahi u početku, ali kada počnemo pričati i vide da sam draga, malo se opuste. Meni je slatko kako su nervozni na početku. Muškarci kažu da imam snažnu auru i da mogu osetiti moju prisutnost u prostoriji čak i ako me ne vide - rekla je.

Ona pak želi imati ozbiljnu vezu kako bi s nekim mogla provoditi slobodno vreme.

- Nemam neki posebni tip muškarca. Dečko bi trebao biti visok, ili barem viši od mene, a ja imam 162 cm. Volim i kada imaju smisla za humor i mogu me nasmejati. Ali što se tiče kose ili lica, nije me toliko briga, mislim da je ličnost važnija od izgleda - opisala je kakvog momka traži.

Kaže da ne pridaje toliko pažnje izgledu i zato jer su je u mladosti često zadirkivali zbog njenog izgleda.

- Pre sam bila jako nesrećna, mislila sam da sam ružna i osećala sam se zatočeno u svom telu. Radila sam naporno kao frizerka i uštedela sam za operaciju grudi. Do sada sam tri puta povećavala grudi i svakih nekoliko meseci stavljam filere u lice. Moja mama kaže da mi to ne treba, ali mislim da je samo zabrinuta zbog operacija. Ipak se na kraju radi o mom telu. Nakon što su me godinama zadirkivali, napokon sam srećna sa svojim telom i time kako izgledam, imam puno prijatelja i divnu porodicu, samo mi fali dečko s kojim bih to sve podelila - zaključila je za Daily Mail.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.