Palačinke, Foto: Mikhail Voskresenskiy / Sputnik / Profimedia
ukusno
Ovake palačinke nikada niste probali: Mekane i sočne, obožavaće ih cela porodica, a posebno deca
Palačinke u poslednje vreme postale su veoma popularne.
Objavljeno:
Tople palačinke iz rerne su savršene jer ne upijaju ulje, a sastav je prirodan i ukusan.
Sastojci:
- 2 jaja
- 2 kesice vanilin šećera
- 400 ml hladnog mleka
- 1 prstohvat soli
- 3 supene kašike ulja
- 160 g brašna
- 2 jabuke
Priprema: Umutite jaja, vanil šećer, hladno mleko, prstohvat soli, brašno, i ulje. Jabuke očistite i izrendajte. Smesu sa jajima preručite u pleh na koji ste stavili pek papir. Preko smese stavite jabuke. Pecite u rerni oko 30 minuta na 200 stepeni Celzijusa. Kada se ispeče, isecite na kocke, pospite sa šećerom i sa cimetom, urolajte i poslužite.
Bonus video:
(Espreso/Stil/prenosI:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




