Ovake palačinke nikada niste probali: Mekane i sočne, obožavaće ih cela porodica, a posebno deca
Palačinke, Foto: Mikhail Voskresenskiy / Sputnik / Profimedia

ukusno

Ovake palačinke nikada niste probali: Mekane i sočne, obožavaće ih cela porodica, a posebno deca

Palačinke u poslednje vreme postale su veoma popularne.

Objavljeno:

Tople palačinke iz rerne su savršene jer ne upijaju ulje, a sastav je prirodan i ukusan.

Sastojci:

  • 2 jaja
  • 2 kesice vanilin šećera
  • 400 ml hladnog mleka
  • 1 prstohvat soli
  • 3 supene kašike ulja
  • 160 g brašna
  • 2 jabuke

Priprema: Umutite jaja, vanil šećer, hladno mleko, prstohvat soli, brašno, i ulje. Jabuke očistite i izrendajte. Smesu sa jajima preručite u pleh na koji ste stavili pek papir. Preko smese stavite jabuke. Pecite u rerni oko 30 minuta na 200 stepeni Celzijusa. Kada se ispeče, isecite na kocke, pospite sa šećerom i sa cimetom, urolajte i poslužite.

Bonus video:

01:00

Vojvođanski kare kao predlog za ručak

(Espreso/Stil/prenosI:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.