svaka čast
Milica Milša pokazala kakva je domaćica: Podelila recept za umak koji savršeno ide uz meso, ovo morate probati
Glumica i njen suprug obožavaju da kuhinju i pravi su majstori da spreme ukusno jelo.
Teško je reći ko se bolje snalazi u kuhinji, Milica Milša ili njen suprug Žarko Jokanović.
Oboje vole taj kutak i pravi su majstori, a svaki specijalitet im polazi za rukom jer je glavni sastojak – ljubav, koja je, kao što odavno znamo, glavni sastojak njihovog života.
Jednom prilikom glumica je otkrila da voli zdrave salate pune povrća i azijska jela, ali i ona koja su pripremale njene mama i baka. To je bila prava, domaćinski bogata trpeza, kaže.
I ona često ukućane iznenadi nekim raskošnim obrokom, a za predstojeći praznik predlaže jedan poseban dodatak ‒ ukusni umak. Lako se priprema. Probajte!
Sastojci:
‒ 1 manja teglica rena
‒ 300 ml majoneza
‒ 1 mileram
‒ 2 čena belog luka
‒ 3 kašike peršuna
‒ 8 kuvanih jaja
‒ mladi luk
Priprema
Pomešajte ren, majonez i mileram. Dodajte sitno iseckan peršun i beli luk. Smesu servirajte u pliću posudu, pa na nju stavite polovine kuvanih jaja. Sve pospite seckanim mladim lukom.
Umak servirajte sa mesom ili pečenjem.
Bonus video:
(Espreso/Hello/Tamara Roksandić/prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




