BRAČNI PAR TVRDI DA IM JE U KREVETU NIKAD BOLJI OD KAD SU IZGUBILI STOMAKE: Koristili su OVU metodu i sada UŽIVAJU
Džejms i Ola Džordan, Foto: Printscreen/ Instagram/ olajordan

promena iz korena

BRAČNI PAR TVRDI DA IM JE U KREVETU NIKAD BOLJI OD KAD SU IZGUBILI STOMAKE: Koristili su OVU metodu i sada UŽIVAJU

Ako mislite da vam je seksualni život posato nepodnošljiv, možda je do nedostatka energije i viška kilograma

Objavljeno:

Kilogrami mogu da nas sputavaju u mnogo čega, pa i u seksualnom životu, za to je dokaz ovaj bračni par.

Džejms i Ola Džordan zaprepastili su fanove početkom 2023. kada su pokazali svoje impresivne transformacije tela. Zajedno su izgubili neverovatnih 45 kilograma. Tajna njihovog gubitka težine? Potpuna promena načina života koja uključuje plan zdrave ishrane i kreiranje potpuno novog fitnes programa: Dance Shred. Nakon početnog uspeha njihovog plana za mršavljenje, plesni duo je naporno radio iza kulisa kako bi kreirao novi režim praćenja pod nazivom Salsa Shred, izveštava Hello Magazine.

Sada su se vratili na svoju težinu kao plesači na početku svojih karijera. Ne samo da se poboljšala njihova hemija u spavaćoj sobi, već se poboljšala i njihova izdržljivost. Ola je rekla da Džejms ima mnogo energije, a Džejms je dodao da je Oli sada lakše da se 'razbacuje' po spavaćoj sobi. Tvrde i da im se iskra vratila.

Ola je izjavila da im stomaci više ne smetaju, da ulazi u haljine koje ima godinama i da joj Džejms daje komplimente, a ona ne može da ga ubedi da su haljine stare. Tada je shvatila da je višak kilograma stvarno uticao na njihov seksualni život.

U julu prošle godine par je podelio sliku bez filtera, Ola se sa 76 kilograma spustila na 50, a Džejms sa 99 na 70 kilograma. Otkrili su da im je seksualni život postao veoma loš otkako su se ugojili. Nakon početnog gubitka težine, Džejms i Ola sada održavaju kilažu. „Osećam se kao da smo sada našli balans. Dakle, sada zaista nema cilja osim možda izleta tu i tamo, kada je ishrana ili vežbanje u pitanju. Našli smo ravnotežu u načinu na koji radimo Dance Shred vežbe i ishranu... Nismo dobili ni kilogram od tada“. objasnila je.

Jedan od najpoznatijih glumaca na svetu je izgubio 90 kilograma na sasvim drugi način, a njegova promena je fascinantna.

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.