SLAVNI GLUMAC IZGUBIO JE 90 KILOGRAMA NAJEFIKASNIJOM DIJETOM NA SVETU: Ovakvu ishranu svi vole, vrlo je JEDNOSTAVNO
Džon Gudman, Foto: instagram/printscreen/johngoodmanfanclub

svaka čast!

SLAVNI GLUMAC IZGUBIO JE 90 KILOGRAMA NAJEFIKASNIJOM DIJETOM NA SVETU: Ovakvu ishranu svi vole, vrlo je JEDNOSTAVNO

Nije jednostavno izgubiti kilograme, za sve je potreban rad i pridržavanje pravila koje nam postavlja neki režim ishrane ili treninga

Objavljeno:

U intervjuu sa Dejvidom Letermanom 2010. godine, Gudman je rekao da je jednom imao 180 kilograma i da se mučio sa jo-jo dijetom dok je igrao Dena Konera u filmu „Roseanne“.

Džon Gudman je voditelju rekao da će izgubiti 60 kilograma nakon što svakog proleća završi snimanje "Roseanne". "Onda sam previše zavoleo kukuruz. Dobijao bih ga nazad, a zatim nešto, svake godine. To će biti proces koji traje do kraja mog života", rekao je on.

On je 2010. za časopis People rekao da je odlučio da napravi promenu 2007. godine.

„Znam da zvuči sumorno, ali to je bio gubitak“, rekao je glumac, koji je tada imao 58 godina. „Potrebno je mnogo kreativne energije da sedneš na svoje dupe i smisliš šta ćeš sledeće da jedeš.

Zato je angažovao Mackie Shilstone, zdravstvenog trenera koji je trenirao sportiste kao što je Serena Vilijams. Gudman je rekao da je počeo da gubi na težini nakon što je izbacio alkohol i šećer iz ishrane i počeo da radi šest dana u nedelji.

U intervjuu za People, objavljenom 2010. godine, Gudman je rekao da je izgubio 100 funti kroz ovaj novi način života.

Rekao je: „Znojim se, ali neću da poludim“.

„Ovo se nije dogodilo preko noći“, rekao je Šilston za Njujork post 2015. godine, objašnjavajući da je on uveo Gudmana umediteransku ishranu.

Insajder je ranije objavio da se ova dijeta smatra jednim od najzdravijih načina za ishranu i da je povezana sa dobrim zdravljem srca i manjim rizikom od nekih bolesti.

Dijeta se fokusira na povrće, mahunarke, morske plodove i maslinovo ulje i podstiče smanjenje prerađene i pržene hrane, crvenog mesa, rafinisanih žitarica, šećera i zasićenih masti. Šilstonova je rekla da je Gudmanov uspeh u gubitku težine postignut uglavnom u prethodne dve godine.

Pored toga što je nastavio da vežba šest dana u nedelji koristeći eliptični bicikl i traku za trčanje, takođe je napravio 10.000 do 12.000 koraka svakog dana.

U intervjuu za Ej-Bi-Si njuz 2016. godine, Gudman je rekao da je prvo bio podstaknut da napravi promenu jer se „mučio i umorio“ od gledanja u svoj odraz prilikom brijanja.

"Ne želite da se pogledate u ogledalo. Postaje opasno."

Glumac, koji je govorio o svojoj zavisnosti od alkohola, rekao je: "Stalno sam samo jeo. Samo sam jeo alkoholno. Nekada sam izlazio tri meseca, izgubio bi 25-30 kg, a onda bih sebe nagradio sa paketom od šest burgera ili šta god već i samo se vratim svojim starim navikama."

Sa 63 godine, rekao je da ne može više da priušti da sedi mirno i da mu je novi način života dao energiju za rad.

Gudman je za Rolling Stone u intervjuu objavljenom u subotu rekao da je izgubio 90 kilograma. Šetnja sa psima mu je pomogla da uđe u zdravu rutinu, rekao je.

Uživao je i u boksu, iako je prestao zbog pandemije. Iako je uživao u „udaranju rukavica“, nikada nije učestvovao u bokserskim mečevima. "Jednom kad dobijem udarac u lice, ne znam da li ga ne bih izgubio", rekao je.

Gudman je rekao da u poslednje vreme nije imao priliku da vežba zbog užurbanog radnog života, ali da se nada da će ovog leta ući u novu rutinu.

Kako izgleda mediteranska dijeta uz koju je Gudman izgubio silne kilograme, pogledajte na linku.

(Espreso/ Insider)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.