AKO VAM JE OSTALO PEČENJA OD USKRSA ODMAH NAPRAVITE OVO JELO: Biće vam žao što ste DO SADA ostatke BACALI (RECEPT)
Pečenje na ovalu, Foto: Espreso.co.rs

svideće vam se

AKO VAM JE OSTALO PEČENJA OD USKRSA ODMAH NAPRAVITE OVO JELO: Biće vam žao što ste DO SADA ostatke BACALI (RECEPT)

Ljudi ne znaju šta će sa tim, ali postoji jedno jelo koje možete da napravite od pečenja

Objavljeno: 10:25h

Posle Uskrsa svima obično ostane hrane.

Ljudi ne znaju šta će sa tim, ali postoji jedno jelo koje možete da napravite od pečenja.

Oduševiete se što nećete morati da bacate.

Pečenje
foto: Printscreen/Youtube/Today's lunch Minja Stanisavljevic

Uz ovaj recept takođe ćete iskoristiti poslednje dane za pripremu jela od kiselog kupusa.

Sastojci:

2 veće glavice crnog luka

šoljica pirinča

manja glavica kiselog kupusa

pola glavice slatkog kupusa

Podvarak
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

nekoliko parčeta pečenja

1 kašika vegete

1 kašičica aleve paprike

Priprema:

Najpre iseckajte luk i izdinstati na malo ulja. Iseckajte kiseli kupus i prodinstati sa lukom. Kada kupus malo omekša dodajte isečen sladak kupus i šoljicu opranog pirinča. Prodinstajte uz pola šoljice tople vode. Dodajte parčiće pečenja, kašiku vegete i kašičicu aleve paprike. Promešajte i stavite u prethodno zagrejanu rernu na 150 stepeni. Peći dok ne porumeni.

Prijatno!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.