LAŽNI PODVARAK KOJI JE BOLJI OD PRAVOG: Evo u čemu je razlika, probajte omiljeno jelo na SKROZ NOV NAČIN (RECEPT)
Podvarak, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

sjajno

LAŽNI PODVARAK KOJI JE BOLJI OD PRAVOG: Evo u čemu je razlika, probajte omiljeno jelo na SKROZ NOV NAČIN (RECEPT)

Pravo je vreme da probate ova sjajan recept za podvarak

Objavljeno:

Bićete prosto ludi za ovim receptom.

Ukoliko ne možete da da odlučite šta biste za današnji ručak, probajte ovu milinu od jela.

Od kiselog kupusa pravimo podvarak i sarme, najlepša srpska jela tokom zime. Sada isprobajte recept za lažni podvarak koji se pravi sa svežim kupusom i svinjskim mesom. Poređajte sastojke u tepsiju i zapecite, a na vašem stolu će biti predivan ručak za celu porodicu. Garantnovano se svima sviđa, a priprema ne oduzima mnogo vremena. Pečenje je malo duži proces, ali za to vreme možete da se odmorite uz kafu ili domaći sok.

Sastojci:

1 glavica kupusa

1 kg svinjskog mesa

3 paradajza

so, biber, začinska paprika, lovorov list

Priprema:

Isecite kupus, pa ga posolite, pospite začinsku papriku i maslinovo ulje. Meso takođe isecite, pa ga posollite, pobiberite i pospite začinskom paprikom. Paradajz isecite na sitne komade ili narendajte.

Sipajte malo maslinovog ulja na dno tepsije. Poređajte kupus, meso, pa paradajz. Stavite lovorov list i nastavite da ređate istim redosledom dok ne utrošite materijal. Poslednji red treba da je kupus. Pokrijte tepsiju folijom i stavite poklopac. Pecite na 220°C oko 2,5 sata.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.