OVAJ RECEPT ZA DORUČAK SE DANAS NAJVIŠE GUGLA: Pravićete ga svaki dan, LJUBITELJI PITE ĆE SE POSEBNO OBRADOVATI
Posna pita sa blitvom, Foto: Privatna arhiva

POSNO A PREUKUSNO

OVAJ RECEPT ZA DORUČAK SE DANAS NAJVIŠE GUGLA: Pravićete ga svaki dan, LJUBITELJI PITE ĆE SE POSEBNO OBRADOVATI

Posni doručak uopšte ne mora biti jednoličan, ovaj recept obiluje vitaminima i odličnim ukusima!

Objavljeno:

Ovu pitu kada jednom probate nikada je više nećete praviti na drugi način:

Potrebno je:

  • 8 listova tankih kora
  • 1 praziluk
  • 250 gr šampinjona
  • 1 veza blitve
  • ulje
  • kore
Posna pita
foto: Privatna arhiva

Priprema:

  • Na ulju pržiti sečen praziluk, kad malo omekša ubaciti na listiće šampinjona i dinstati da omekšaju.
  • Na kraju dodati secenu blitvu.
  • Posoliti ili staviti suvi začin. Koru raširiti pa premazati uljem. Staviti drugu koru pa pa je premazati uljem. Staviti trću koru pa na nju raširiti nadev. Pokriti četvrtom korom i po njoj raširiti nadeva.
  • Saviti ivce i uviti u rolat. Tako uraditi i sa drugim rolatom.
  • Premazati uljem i peći na 200stepeni 40 minuta da korice lepo porumene.
  • Iseći i poslužiti prohladjene.

A ovde pogledajte šta Kinezi jedu za doručak:

04:28

Šta Kinezi jedu za doručak?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.