Pita, Foto: Printscreen/Youtube/ Milica Mihailović
paŽnja
PEKARI OTKRILI KOJI JE NAJBOLJI PRELIV ZA PITU KOJI KORISTE: Samo tako će biti još MEKANIJA I SOČNIJA nego ikad
Trik koji koriste pekari
Objavljeno:
14:10h
SASTOJCI:
8 kašika brašna
1 suvi kvasac
2 šolje mleka
1 šolja ulja
so ili šećer (u zavisnosti od toga koju pitu pravite)
PRIPREMA:
Kada pravite pite od gotovih kora, slane ili slatke, svaku koru premažite ovim prelivom, a zatim je filujete na uobičajen način.
Ostatak preliva sipajte preko pite i ostavite da pre pečenja odstoji sat i po, piše stil.kurir.rs.
Pogledajte recepte sremskih domaćica za posnu trpezu:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!