recept
STARINSKI RECEPT ZA PILAV: Ručak koji ćete napraviti VEĆ SUTRA (RECEPT)
Ručak koji cela porodica obožava!
Ne postoji samo jedan recept za pilav, već njih bezbroj, jer ovo jelo može da trpi razne promene i namirnice koje u njega dodajete.
Sastojci
Potrebno je:
400 g belog mesa
2 glavice crnog luka
5 šaka pirinča
1 šolja ulja
1 šargarepa
ulje
vegeta
so
biber
Priprema
Luk i šargarepu propržiti na ulju, dodati sitni seckano belo meso pa sve zajedno propržiti. Naliti jednu čašu vode i dodati pirinač, začin, so, biber. Kuvati oko desetak minuta dok se pirinač ne skuva. Po potrebi dodavati vodu.
Kada je pirinač skuvan, staviti u rernu jedno dvadesetak minuta na 200C da voda uvri i da se pilav zapeče.
(Espreso/recepti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!