CELA NACIJA BRUJI O SLAVENU DOŠLU: Otkucao je TAJ TRENUTAK ZA GLUMCA
Foto: Printscreen

otkriveno

CELA NACIJA BRUJI O SLAVENU DOŠLU: Otkucao je TAJ TRENUTAK ZA GLUMCA

Veljko Guberina, koga igra Nenad Jezdić, preuzima slučaj, a kroz tok istrage otvaraju se mnoga pitanja. Mladi glumac uživao je radeći na ovom serijalu

Objavljeno: 14:49h

Mladog glumca Slavena Došla gledaćemo ove jeseni u čak tri serije. Prošle godine snimao je "Ubice mog oca", "Decu zla", ali i "Branioca". U drugoj sezoni serije koja se emituje na RTS u režiji Jelene Svetličić, Došlo je pojavljuje u epizodi "Ilijino posrnuće".

- Golija, 1971. godine. Mladi Ilija, nakon smrti oca i majke, zajedno sa sestrom Jovankom preuzima brigu o imanju i mlađoj braći koju je trebalo odškolovati. Prinuđen da rano odraste, Ilija nije imao obično detinjstvo kao druga deca. Bio je zatvoren i teško je iskazivao emocije. Jednog dana upoznaje prelepu Koviljku, što će u potpunosti preokrenuti njegov život. Zločin je počinjen, ceh se ispostavlja pojedincu - zaplet je ove epizode.

1 / 2 Foto: RTS

Veljko Guberina, koga igra Nenad Jezdić, preuzima slučaj, a kroz tok istrage otvaraju se mnoga pitanja. Mladi glumac uživao je radeći na ovom serijalu.

- Predivno mi je bilo na snimanju. Jelena nas je s puno pažnje i slobode vodila. Nevena Nerandžić je sjajna partnerka, obožavao sam svaki trenutak s njom. Tanja Pjevac, s kojom sam prvi put radio, oduševila me je. Takođe, mislim da je ovo nešto sasvim novo za mene. Kada sam dobio scenario, bukvalno sam ih pitao da li su mene tražili i ispostavilo se da mi je baš ovakva uloga i trebala - kaže Došlo za TV Ekran.

Drugu sezonu televizijske serije "Branilac" za Radio-televiziju Srbije realizovala je izvršna produkcija "Up&Up".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.