EVO ŠTA SE DESILO SA RIJALITI ZVEZDOM! Nacija ne može doći sebi
Foto: Profimedia

au

EVO ŠTA SE DESILO SA RIJALITI ZVEZDOM! Nacija ne može doći sebi

Kloi Kardašijan dugo je vodila bitku sa viškom kilograma

Objavljeno:

Kloi Kardašijan se nakon trudnoće i stresa uzrokovanog prevarom od strane Tristana Thompsona, ozbiljno posvetila dijeti i treninzima, zbog čega danas njeno telo nazivaju i 'osvetničkim'.

Za to je zaslužan njen personalni trener, a iako je smršala čak 27 kg, ona najavljuje da ne namerava da prestane sa svojim režimo pre svega jer se oseća zdravije i bolje u svojoj koži. Isti trener trenira i Kim Kardashian, te ne čudi što su obe sestre drastično transformisale svoju figuru.

"Pametna" ishrana

Iako Kloi voli svoje treninge (o tome više kasnije), ona se takođe drži zdravih, hranjivih i 'pametnih' namirnica kada je u pitanju svakodnevna prehrana.

Hrana joj služi da izgradi mišićnu masu, što znači da su joj potrebne namirnice bogate proteinima. IshranaKhloe Kardashian je bogata masnom ribom, nemasnim crvenim mesom, smeđom ili belom rižom, slatkim krompirom, zobenim pahuljicama kvinojom i lećom. Takva vrsta prehrane pomaže napornim treninzima da ostvare optimalan rezultat koji je vrlo brzo vidljiv i dugotrajan.

Šta se ne nalazi na planu ishrane? Odgovor je jednostavan, beli kruh, peciva, teški ugljeno hidrati, kolači i sendviči.

Treninzi

1 / 11 Foto: Profimedia

Kloini treninzi su izrazito naporni, strukturisani, a preskakanje nije dozvoljeno. Ona pazi da je svaki dan na treningu i da napreduje iz dana u dan, kako bi ostvarila željene rezultate.

Možete pretpostaviti da se njeni treninzi sastoje od vežbi visokog intenziteta i velike količine ponavljanja. Kloi radi kombinaciju kardija, vežbi snage (ruke, noge, stomak); sklekova, mrtvog dizanja i raznih vrsta čučnjeva.

Bez gaziranih pića

Pre par godina je rekla 'ne' gaziranim pićima i izgubila je oko pet kilograma. Taj period je bio ispunjen žudnjom za gaziranim pićima, ali ona je prebrodila i to kako bi ostvarila svoj prvotni cilj, kompletnu promenu svog fizičkog izgleda.

Kloi tvrdi da se svaka štetna namirnica može zameniti zdravom, pa je odlučila da gazirana pića zameni zdravim voćnim sokovima i proteinskim shakeovima.

Hrana traži vaše vreme

Mnogi ljudi traže izgovore za nepoštovanje određenih režima ishrane, ali Khloe kaže da joj je najveću promenu doneo upravo suprotan i uporan mindset.

Ona ima pripremljene obroke i verno ih prati. Takođe, trudi se da svakodnevno unese optimalnu količinu vode u organizam. Sve je isplanirano i zna se šta se u koje vreme unosi u telo. Više joj se ne događa da preskoči obrok ili da zaboravit da ponese bočicu vode pre nego izađe iz kuće.

Ključ je u proteinima

Njen plan ishrane uključuje obroke pre i posle teretane. Nakon treninga konzumira što više proteina, kako bi joj mišići bili zdraviji i snažniji.

Kloi smatra da je izrazito važno šta jedete nakon treninga jer ćete s tim poboljšati ili pokvariti napredak. Njen izbor nakon treninga su: dva jaja, zobene pahuljice i/ili neka vrsta svežeg voća.

Pažljivo s napretkom

Za kraj, važno je imati strpljenja kada je napredak u pitanju. Na početku ćete biti ambiciozni, ali to neće dugo trajati. Pazite da ne popustite iskušenjima i lenosti. Treba se držati plana jer će vas jedino ustrajnost i strpljenje dovesti do grandioznog napretka.

Ne odustajte i ostvarićete najveće ciljeve.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.