NOVA INFORMACIJA O MARIJANI ČVRLJAK! Javnost u šoku da se O NJEMU RADI
Marijana, Foto: Youtube

NOVA INFORMACIJA O MARIJANI ČVRLJAK! Javnost u šoku da se O NJEMU RADI

Upoznali su se preko jedne društvene mreže

Objavljeno: 12:14h

Marijana je javnosti u Srbiji najpoznatija kao učesnica i pobednica Velikog brata 2011. godine, ali je tom prilikom dobila još jednu titulu. Prva rijaliti preljubnica.

Pre ulaska u “Velikog brata” 2011. godine Marijana je bila udata za pomorca Ivana Čvrljka. Živeli su u Šibeniku, a u braku su dobili ćerku . Upoznali su se preko jedne društvene mreže.

Ipak, taj brak je propao čim je Marijana ušla u kuću Velikog brata. U rijalitiju se zaljubila u muzičara Nikolu Nemeševića Nemeša i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga.

Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali intimne odnose, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihovu porodicu.

Nastavili su da se viđaju nakon rijalitija. O prvoj krizi između Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014. godine, kad su navodno na zajednički život potrošili većinu novca od pobede u “Velikom bratu”. Tad se Nemeš vratio u Beograd.

1 / 11 Foto: Printscreen

Par je raskinuo te godine, ali dve godine kasnije ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su da se venčaju. Međutim, taj brak je bio kratkog veka. Osam meseci kasnije ipak su se razveli.

Informacija koju mnogi nisu znali jeste da je Marijana utehu našla u prijatelju Tomislavu Grizelju Gricku. Za Gricka se udala, ali je krajem 2019. godine došlo do razvoda. O razlozima oboje nisu želeli da pričaju.

Najpoznatija stanarka kuće "Velikog brata", se udala i četvrti put i to u potpunoj tajnosti za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici žive u Zagrebu.

Navodno su se upoznali na njenom poslu, dok je konobarisala u zagrebačkom kafiću. Njih dvoje imaju sina Aleksandra.

Podsetimo, zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, čiji nestanak je prijavio muž Karlo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.