OVO JE PRAVI SIN PREDRAGA KONA! Niko ne može da VERUJE, U ŠOKU SU
Predrag Kon, Foto: Printscreen/Youtube/b92

iznenadićete se

OVO JE PRAVI SIN PREDRAGA KONA! Niko ne može da VERUJE, U ŠOKU SU

Veliki je ljubitelj muzike, svira gitaru i violinu, a voli i solo pjevanje. Imao je i nekoliko javnih nastupa

Objavljeno: 15:40h

Predrag Kon u braku je sa Vesnom Kon, kćerkom uglednog krojača Slavka Papestijevića.

Ovo mu je drugi brak. Sin, Slobodan, magistrirao je ekonomiju sa čistom desetkom.

Zaposlen je kao konsultant u kompaniji „Deloitte Serbia“. Kćerka Albina je reprezentativac Srbije u streličarstvu, trostruki državni prvak Srbije u „compound“ (složeni luk) seniorskoj ženskoj kategoriji i umetnica.

Kon za sebe tvrdi da je agnostik, deklariše se kao Jevrej, a kršten je u Sabornoj crkvi u Beogradu. Obilježava hrišćanske i jevrejske praznike, uključujući i majčinu djevojačku slavu, Svetog Stefana.

1 / 5 Foto: Kurir TV

Veliki je ljubitelj muzike, svira gitaru i violinu, a voli i solo pjevanje. Imao je i nekoliko javnih nastupa.

O njegovom izvođenju arije „O, sole mio“ pisali su mnogi mediji u Srbiji. Svira širok repertoar pop-rok pjesama sa prostora bivše Jugoslavije, a muzika ga opušta. Nadimak mu je Peca, kako ga zovu komšije i prijatelji.

Njegova prva želja je bila elektrotehnika, ali je zbog profesora u gimnaziji i druga Slobodana Ćirkovića, koji mu je kasnije postao kum, upisao studije medicine.

U mladosti je bio filmofil koji „ne izlazi iz bioskopa“. Volio je seriju „Prijatelji“, godinama je pjevao je u horu „Braća Baruh“. Navija za Partizan. Odlikovan je Medaljom za vojne zasluge, dobitnik je Povelje Srpskog ljekarskog društva, a obradovala ga je i „titula akademika“ PANU – „Pasuljske akademije novinara i umetnika“ čiji član je postao u novembru 2019. Prestao je da puši 1997. godine kad je saznao da je srčani bolesnik i da boluje od dijabetesa

Njegove komšije pamte da je sve vrijeme NATO bombardovanja, u svojoj zgradi svake večeri okupljao ljude, svirali su i pjevali, kako bi lakše prebrodili stresne događaje. Prim dr Predrag Kon je stric pjevača i kompozitora Marka Kona, koji je Srbiju predstavljao na Evrosongu maja 2009. u Moskvi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.